"ravintola-ala" - Selaus asiasanan mukaan Opinnäytetyöt (Käyttörajattu kokoelma)

    • Ammatillisen tutkinnonosan kehittäminen työelämän tarpeisiin 

      Riikonen, Jaakko (2024)
      Tämän opinnäytetyön tavoitteena oli kehittää Tampereen seudun ammattiopistolle uutta ammatillista tutkinnonosaa nimeltään Mestarikokki. Tavoitteena oli päivittää jo työelämässä olevien kokkien osaaminen vastaamaan nykyaikaista ...
      Rajoitettu käyttöoikeus / Restricted access / Tillgången begränsad
    • Asiakastarpeiden vaikutukset tukkuliiketoimintaan 

      Puisto, Anna (2024)
      Tämän tutkimuksellisen opinnäytetyön tavoitteena on ymmärtää ja tunnistaa, mitä palveluita uudet keskisuuret ja suuret kaupalliset ravintolayritykset tarvitsevat ja odottavat foodservice-tukkutoimittajalta aloittaakseen ...
      Rajoitettu käyttöoikeus / Restricted access / Tillgången begränsad
    • Brändin rakentaminen ravintolayritykselle 

      Penttonen, Anne (2023)
      Opinnäytetyön päätavoite oli laatia brändikäsikirja Trust Your Intuition Oy:lle viitekehykseksi ravintolatoiminnan aloittamista varten, rahoituksen hankkimisen tueksi, yrityksen houkuttelevuudeksi rekrytointia ajatellen ...
      Rajoitettu käyttöoikeus / Restricted access / Tillgången begränsad
    • Henkilöstöopas Hotel Mestariin uuden työntekijän sitouttamisen tueksi 

      Ala-Krekola, Jenni (2023)
      Tämän opinnäytetyön aiheena on uuden työntekijän perehdytys ja perehdytyksen tuomat hyödyt työntekijän sitoutumiseen sekä työtyytyväisyyteen. Työ toteutettiin toiminnallisena opinnäytetyönä ja se laadittiin toimeksiantona ...
      Rajoitettu käyttöoikeus / Restricted access / Tillgången begränsad
    • Hyvä liiketoimintasuunnitelma - Pohja myös tulevaisuudelle 

      Kenias, Jasmine (2022)
      Opinnäytetyö on liiketoimintasuunnitelma, jonka toimeksiantajana oli tekijän nykyinen työnantaja. Suunniteltu liiketoiminta tulee nykyisen liiketoiminnan erilliseksi osaksi. Toimeksiantaja halusi salata liiketoimintasuunnitelman, ...
      Rajoitettu käyttöoikeus / Restricted access / Tillgången begränsad
    • Jamix -ruokatuotannonohjausjärjestelmän pikaopas opiskelijakäyttäjille Haaga-Helian ammattikorkeakoulussa 

      Hamberg, Lila (2022)
      Tämän toiminnallisen opinnäytetyön tavoitteena on kehittää Haaga-Helian ammattikorkeakoulun opiskelijakäyttöön pikaopas eli manuaali Jamix-ruokatuotannonohjausjärjestelmän käytöstä. Opinnäytetyön tuloksen tulisi auttaa ...
      Rajoitettu käyttöoikeus / Restricted access / Tillgången begränsad
    • Koronaviruspandemian vaikutukset HMSHost Finland Oy:n ravintoloiden asiakaskokemukseen 

      Malik, Rabbab (2022)
      Tämän opinnäytetyön tavoitteena oli tutkia koronaviruspandemian vaikutuksia HMSHost Finland Oy:n ravintoloiden asiakaskokemukseen. Koronavirus levisi Suomeen tammikuussa 2020. Pandemialla on ollut merkittäviä vaikutuksia ...
      Rajoitettu käyttöoikeus / Restricted access / Tillgången begränsad
    • Perehdytysopas a la carte ravintolaan 

      Liikkanen, Elina (2022)
      Tämän opinnäytetyön tavoitteena oli tehdä perehdytysopas TLT Ravintolat Oy:n Ravintola Knipanin á la carte ravintolan tarjoilijoiden perehdytyksen tueksi. Opinnäytetyö on toiminnallinen. Perehdytysopas on uudessa ...
      Rajoitettu käyttöoikeus / Restricted access / Tillgången begränsad
    • Perehdytysopas ravintola Kappelin terassille 

      Loppukaarre, Tiia (2023)
      Toiminnallisen opinnäytetyön tavoitteena oli laatia ketterä ja kompakti perehdytysopas HOK-Elannon liiketoiminnan operoiman ravintola Kappelin terassille. Toimeksiantajalla, Ravintola Kappelilla, on ollut vuosi toisensa ...
      Rajoitettu käyttöoikeus / Restricted access / Tillgången begränsad
    • Perehdytyssuunnitelma ravintola-alan yritykselle Oulussa 

      Parkatti, Saaga (2022)
      Tämän toiminnallisen opinnäytetyön tavoitteena oli luoda toimiva perehdytyssuunnitelma toimeksiantajayritykselle Oulussa. Yritys on Oulussa sijaitseva 80 asiakaspaikkainen lounaskahvila, joka myy perinteisten kahvilatuotteiden ...
      Rajoitettu käyttöoikeus / Restricted access / Tillgången begränsad
    • Päiväkirja ravintolapäällikön arjesta 

      Laaksonen, Jutta (2022)
      Ravintolapäällikön arkea on päiväkirjamuotoinen opinnäytetyö, jossa seurataan ravintolan arkea ja siihen liittyvien esihenkilön tehtävien hoitamista kahdeksan viikon ajan, aikavälillä 28.3.-25.5.2022. Päiväkirjamuotoinen ...
      Rajoitettu käyttöoikeus / Restricted access / Tillgången begränsad
    • Ravintolan liikeideasuunnitelma ja myyntiesitys 

      Pasanen, Emil (2022)
      Opinnäytetyönäni on ollut laatia liikeideasuunnitelma ja myyntiesitys. Ravintolan liikeidean toteutus ei ollut tiedossa työn teon aikana. Tein liikeideasuunnitelmasta myyntiesityksen, jota voi kehittää tulevaisuudessa ...
      Rajoitettu käyttöoikeus / Restricted access / Tillgången begränsad
    • Ravintolan perustamisessa huomioitavia aihealueita 

      Hautamäki, Heini (2022)
      Tässä opinnäytetyössä tullaan käsittelemään ravintolan perustamiseen liittyviä aihealueita, jotka pitää ottaa huomioon. Opinnäytetyö on toteutettu toiminnallisena eli produktina. Opinnäytetyö kertoo eri vaiheita ja ...
      Rajoitettu käyttöoikeus / Restricted access / Tillgången begränsad
    • Ruokalistan suunnitteleminen ravintolalle X 

      Airaksinen, Sampo (2024)
      Työn tarkoituksena on kehittää ravintolalle X ruokalista kesäksi 2023. Opinnäytetyö kuvaa ruokalistan suunnitteluprosessia. Ravintola ei halunnut, että yrityksen nimeä julkaistaan tai tarkkoja ostohintoja käytetä ...
      Rajoitettu käyttöoikeus / Restricted access / Tillgången begränsad
    • Ruokatuotannon johtamisen koulutusohjelman kehittäminen 

      Kalliomäki, Miro (2023)
      Työn päätavoitteena oli selvittää minkälaista osaamista hotelli-, ravintola- ja cateringalan ammattilaiset pitävät tärkeänä valmistuneelta ruokatuotannon johtajalta. Tämän lisäksi tavoitteena oli kerätä parannusehdotuksia ...
      Rajoitettu käyttöoikeus / Restricted access / Tillgången begränsad
    • Sisäinen työnantajakuva ravintola-alan yrityksessä 

      Haapala, Tiina (2024)
      Ravintola-alalla on pitkään ollut pulaa työntekijöistä. Ravintola- ja matkailualalla onkin siis tärkeä pitää kiinni jo olemassa olevasta henkilökunnasta ja erottautua positiivisesti kilpailijoista rekrytointi tilanteissa. ...
      Rajoitettu käyttöoikeus / Restricted access / Tillgången begränsad
    • Tapahtuman ravintolapalveluiden johtaminen: Case Helsingin Jäähalli 

      Parkkinen, Anne-Maria (2023)
      Opinnäytetyö on kehittämistehtävä, jossa kuvaan Helsingin jäähallin ravintolapalvelujen johtamisen dynamiikkaa ja ravintolaoperaattorin strategista sekä operationaalista toimintaa nykyhetken tilanteessa. Opinnäytetyössä ...
      Rajoitettu käyttöoikeus / Restricted access / Tillgången begränsad
    • Työn merkityksellisyys operatiivisessa työssä ravintola-alalla 

      Hautala, Elina (2024)
      Tämän opinnäytetyön tarkoituksena oli tutkia, miten työn merkityksellisyys ymmärretään ravintola-alan operatiivisessa työssä, ja miten ravintola-alan työntekijä kokee oman työnsä merkityksellisyyden. Tämän lisäksi opinnäytetyö ...
      Rajoitettu käyttöoikeus / Restricted access / Tillgången begränsad
    • Työntekijäkokemuksen nykytila ja kehittäminen ravintola-alan yrityksessä 

      Ruusu, Sara (2023)
      Tämän opinnäytetyön päätavoitteena oli kartoittaa ravintoloiden asiakaspalvelijoiden työntekijäkokemuksen nykytilanne eräässä ravintola-alan yrityksessä ja tehdä saatujen tutkimustulosten perusteella kehitysehdotuksia ...
      Rajoitettu käyttöoikeus / Restricted access / Tillgången begränsad
    • Varastohallinnan toimintamallin tehtävien yhteys hävikinhallintaan HOK-Elannon ravintoloissa 

      Mikkola, Jari (2022)
      Tässä päiväkirjatyyppisessä opinnäytetyössä seurataan kirjoittajan työtehtäviä kymmenen seurantaviikon ajalta. Opinnäytetyöntekijä työskentelee HOK-Elannon ravintoloiden ketjuohjauksessa projektisuunnittelijana. Työtehtävien ...
      Rajoitettu käyttöoikeus / Restricted access / Tillgången begränsad