"ruokaohjeet" - Selaus asiasanan mukaan Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulu
Viitteet 1-7 / 7
-
Ahdin antimet lautaselle. Fish & Eat – kalastusmatkailuyrittäjien ruokapalvelujen kehittäminen -hanke
Xamk Inspiroi 12 (Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulu, 2019)Matkailutuotteiden kehittämisessä korostuu elämyksellisyys ja tuotteiden muunneltavuus asiakaskohderyhmän mukaan. Kalastusmatkailu – vai pitäisikö sanoa matkailukalastus – on vasta kehittymässä tuotteistetuksi palveluksi ... -
Ahti’s bounty on your plate. Fish & Eat – development programme for the food services of fishing tourism entrepreneurs
Xamk Inspire 13 (South-Eastern University of Applied Sciences, 2019)Finland’s clean waters are a veritable treasure trove for the fishing enthusiast. Caught fish can be cooked for the fisher herself, maybe even during the fishing trip. Tasty inland water fish are an essential component of ... -
HELPPOA JA TERVEELLISTÄ KOTIRUOKAA E-KIRJAN SYNTYPROSESSI
(2021)Opinnäytetyön tavoitteena oli luoda E-kirja ruokaohjeista, jotka mahdollistavat helpon ja terveellisen kotiruuan valmistamisen. Työssä käsitellään terveellistä ravitsemusta, suomalaisten ravitsemussuosituksia ravintopyramidin ... -
Kasvisruoka- ja leivontaohjeita ammattikeittiöille. Veget ja hiilet haltuun -hanke
Xamk Inspiroi 17 (Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulu, 2019)Veget ja hiilet haltuun pk-ruokapalveluyrityksissä -hankkeen keskeisenä tavoitteena on ollut hävikin vähentämisen lisäksi kasvisruokatarjonnan lisääminen ammattikeittiöissä. Työelämän toimijoille järjestetyissä ... -
Kasvisruokaohjeiden kehittäminen peruskouluihin : vastuulliset ruokapalvelut -kehitysohjelma
(2022)Tämä on toiminnallinen opinnäytetyö, jossa tavoitteena oli kehittää kasvisruokaohjeita toimeksiantaja ohjelmassa mukana olevien ruokapalvelutoimijoiden käyttöön. Ruokaohjeet kehitettiin peruskouluikäisille lapsille ja ... -
Reseptiikan kehittäminen ja tuotekansion suunnittelu keittolounaalle
(2023)Tämän opinnäytetyön toimeksiantona oli suunnitella tuotekansio ja reseptiikkaa Ramin Konditorian kahviloiden keittolounaalle. Keittolounas tuotetaan keskitetysti kolmeen toimipisteeseen, joten vakioitu reseptiikka helpottaa ... -
Vegaanisia kahvilatuotteita hapanjuurella: Miun Juuret
(2023)Tämän opinnäytetyön tavoitteena oli kehittää vegaanisia kahvilatuotteita hapanjuurta monipuolisesti hyödyntäen. Työn toimeksiantaja on Mikkelissä toimiva Miun Juuret -leipomo. Kehittämistarve syntyi leipomon toiminnan ...