"ravintolat" - Selaus asiasanan mukaan Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulu
Viitteet 1-18 / 18
-
Asiakaskokemus Ravintola Wanhassa Myllyssä
(2021)Tämän opinnäytetyön aiheena on tutkia ja kehittää Ravintola Wanhan Myllyn asiakaan asiakaskokemusta ja tyytyväisyyttä ravintolan palveluun. Tutkimuksessa tutkittiin asiakaspalvelun laatua ja asiakkaan kokemusta ja tavoitteena ... -
Digitaalinen perehdyttäminen Ravintola Rosso Varkaus
(2021)Tämän opinnäytetyön tavoitteena oli kehittää Ravintola Rosso Varkauden perehdyttämistä, esiperehdytystä sekä työnopastusta. Opinnäytetyössä tutkittiin digitaalisen perehdytyksen keinojen soveltuvuutta toimeksiantajayrityksen ... -
Ekologisuus Xamkin ravintolapalveluissa – Joutsenmerkkikriteerit ohjaavat toimintaa
(Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulu, 2019) -
Ikäihmisten ruokaympäristö eri alueilla Suomessa. Ikäihmisten, palvelujen tuottajien ja kehittäjien näkemyksiä kauppa- ja ruokapalveluista
Xamk Kehittää 201 (Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulu, 2022)Tässä julkaisussa tarkastellaan ikäihmisten ruokaympäristöä neljällä eri alueella Suomessa. Ruokaympäristöstä tarkastelun kohteena ovat erityisesti ruokaan liittyvät palvelut ja niiden saavutettavuus, saatavuus, edullisuus, ... -
IKÄRUOKALAATUMERKKI -ikäystävällinen liiketoiminta ravintola-alan yrityksissä
(2022)Opinnäytetyössä kartoitettiin ikäystävällisen liiketoimintamallin kehittämistä ravintola- ja ruokapalvelualalle uudenlaisen ikäruokalaatumerkin avulla. Päätutkimusongelma tutkimuksessa oli, millainen on ikäruokalaatumerkki ... -
Kouvolan kulttuuritalojen ravintolapalveluiden kehittäminen
(2021)Tämän opinnäytetyön tarkoituksena oli selvittää, mitä Kouvolan kulttuuritalojen – Kouvolatalon ja Kuusankoskitalon – ravintoloiden asiakkaat ravintolapalveluilta odottavat ja mitä he ovat palveluista valmiit maksamaan. ... -
Kyllä kiitos! 6 x kyllä -työkalu ruokapalveluyrityksille
Xamk Inspiroi 77 (Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulu, 2023)Tämä julkaisu on syntynyt Ruokatuotteista boostia – kehittämisen välineitä ruokapalvelualan mikro- ja pk-yrityksille -hankkeen lopputuloksena. Hankkeen tarkoituksena oli lisätä eteläsavolaisten ruokapalveluyritysten ... -
Kyselylomake ruokahävikin ja elintarvikejätteen vähentämisestä ravitsemispalveluissa
(2022)Opinnäytetyön tarkoituksena oli luoda kyselylomake Oivallista Ruokaa –hankkeeseen ravitsemispalveluille, jossa käydään läpi ruokahävikin seuraa-mistapoja, vähentämistapoja ja eri tahojen välistä yhteistyötä ruokahävikkiin ... -
LAUTASHÄVIKIN KARTOITTAMINEN JA VÄHENTÄMINEN : Ravintola Pohjolassa
(2021)Tämän opinnäytetyön tavoitteena oli perehtyä ruokahävikkiin ja kartoittaa case-yrityksessä syntyvää lautashävikin määrää ja laatua, sekä löytää mahdollisia kehityskohteita hävikin vähentämiseksi. Työn tilaajana on Ravintola ... -
Lautaskoon vaikutus lautashävikkiin
(2024)Tämän opinnäytetyön tavoitteena oli perehtyä ravintolan lautashävikkiin ja sen vähentämiseen. Tutkimuksen tarkoituksena oli saada tutkimustuloksia lautaskoon vaikutuksesta lautashävikkiin sekä taloudellisista vaikutuksista. ... -
Omavalvontaohjeistus uusille elintarvikealan toimijoille
(2023)Opinnäytetyössä luotiin omavalvontaohjeistus Itä-Savon Uusyrityskeskus ry:n käyttöön, kohderyhmän ollessa uudet elintarvikealan toimijat. Työn tuloksena saatiin produkti, joka auttaa aloittavaa pienyrittäjää ymmärtämään ... -
Ravintolan avausopas : Public House Olkkari
(2024)Tämä opinnäytetyö on toiminnallinen ja sen tavoite on luoda toimeksiantajalle ravintolan avausopas, joka sisältää ravintolan avaamiseen tarvittavat virastojen yhteystiedot ja lupahakemuslomakkeet, sekä lupahakemusten ... -
Ravintoloissa myydyn lihan alkuperän merkitys kuluttajille Kouvolassa
(2019)Opinnäytetyön aiheena oli perehtyä Suomen notifioimaan asetukseen raaka-aineena käyte-tyn lihan ja kalan alkuperämaatiedon välittämisestä kuluttajille. Kyseinen asetusehdotus on hyvin tuore ja astunut voimaan toukokuussa ... -
TikTok-mainoksen vaikuttavuus tarinallisuuden ja esteettisyyden keinoin
(2023)Tämä tutkimuksellinen opinnäytetyö käsittelee TikTok-mainoksen vaikuttavuutta ravintolayrityksessä. Työn toimeksiantaja Cyou CafeBar halusi ottaa TikTok-markkinoinnin osaksi markkinointistrategiaa ja halusi ensin kartoittaa ... -
TILASUUNNITELMA MONIKÄYTTÖISEEN LOUNASRAVINTOLAAN
(2024)Tässä opinnäytetyössä käsitellään Ravintola Kastanjapuiston uutta konseptitasoista tilasuunnitelmaa. Ravintola on monikäyttöinen, ja tarkoituksena oli tutkia ravintoloiden viihtyisyyttä, hyvää palvelupolkua ja tilan ... -
Tutkimus kasvisruokien saatavuudesta Etelä-Savon ravintoloissa
(2019)Vastuullisuus ja terveellisyys ovat ajankohtaisia termejä ruokapalvelussa. Ympäristöjalanjäljen vähentämiseen liittyvät kannanotot, kannustaminen kasvispohjaisen ruokavalion suosimiseen ja liharuokien vähentämiseen ovat ... -
Vegaaniruoan tarjoamisen tuomia haasteita ravintolassa
(2021)Opinnäytetyön tavoitteena oli selvittää, minkälaisia haasteita Pohjois-Suomen ravintolat kokevat vegaaniruoan tarjoamiselle. Opinnäytetyössä haettiin tietoa tutkittavasta aiheesta aiemmista tutkimustuloksista sekä ... -
Vuorovaikutteinen sähköinen viestintä elintarvikevalvonnassa : case Vantaa
(2021)Opinnäytetyön tavoitteena oli selvittää, tarvitaanko Vantaalla vuorovaikutteista, sähköistä elintarvikevalvonnan neuvontaa ja millainen neuvontakanava palvelee parhaiten sekä toimijoita että valvojia. Opinnäytteessä luotiin ...