"ravintola-ala" - Selaus asiasanan mukaan Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulu

    • IKÄRUOKALAATUMERKKI -ikäystävällinen liiketoiminta ravintola-alan yrityksissä 

      Metsola, Nina (2022)
      Opinnäytetyössä kartoitettiin ikäystävällisen liiketoimintamallin kehittämistä ravintola- ja ruokapalvelualalle uudenlaisen ikäruokalaatumerkin avulla. Päätutkimusongelma tutkimuksessa oli, millainen on ikäruokalaatumerkki ...
    • Kyllä kiitos! 6 x kyllä -työkalu ruokapalveluyrityksille 

      Vauhkonen, Elina; Neuvonen, Riikka; Pulkkinen, Teemu; Puustinen, Anna
      Xamk Inspiroi 77 (Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulu, 2023)
      Tämä julkaisu on syntynyt Ruokatuotteista boostia – kehittämisen välineitä ruokapalvelualan mikro- ja pk-yrityksille -hankkeen lopputuloksena. Hankkeen tarkoituksena oli lisätä eteläsavolaisten ruokapalveluyritysten ...
    • Perehdytysopas Anttolanhovi ravintola 

      Komulainen, Saija (2021)
      Tämän opinnäytetyön tavoitteena oli kehittää Anttolanhovin ravintolan perehdyttämistä ja perehdyttämisprosessia manuaalisen perehdytysoppaan avulla. Perehdytysopas toimii tukena uusien työntekijöiden työnopastukseen sekä ...
    • Pikaruokaravintola x:n henkilöstön työhyvinvointi 

      Pajunen, Nea; Skippari, Oona (2019)
      Tutkimuksessa oli mukana kolme itäsuomalaista pikaruokaravintolan toimipistettä. Tutkimuksen tavoitteena oli selvittää pikaruokaravintola x:n kolmen toimipisteen henkilöstön työhyvinvoinnin tämän hetkinen tila. Työssä ...
    • Ravintolan avausopas : Public House Olkkari 

      Lyytikäinen, Anja (2024)
      Tämä opinnäytetyö on toiminnallinen ja sen tavoite on luoda toimeksiantajalle ravintolan avausopas, joka sisältää ravintolan avaamiseen tarvittavat virastojen yhteystiedot ja lupahakemuslomakkeet, sekä lupahakemusten ...
    • Ravintolan kausityöntekijöiden tehtäväkuvien määrittely sekä perehdytyssuunnitelma : Ravintola Kenkävero 

      Pylkkänen, Emilia (2022)
      Tämä toiminnallinen opinnäytetyö on toteutettu Kenkäveron ravintolaan. Toimeksiantajayritys oli huomannut puutteita kausityöntekijöiden perehdytysprosessissa ja -materiaalissa ja tilannetta haluttiin kehittää seuraavaa ...
    • TAPAS-RAVINTOLAN JA -BAARIN RUOKALISTAKEHITYS 

      Hynynen, Marko (2023)
      Tämän opinnäytetyön tarkoituksena oli laatia tapas-ruokalista Suomen MK Ravintolat Oy:n käyttöön. Yritys on selvittämässä mahdollisuuksia avata ta-pas-tarjontaan keskittyvä ravintola tai baari Jyväskylän alueelle. Laadittu ...
    • Työelämälähtöisen toimintakonseptin kehittäminen ammatilliseen koulutukseen ravintola-, catering- ja matkailualalle 

      Tynkkynen, Laura (2022)
      Opinnäytetyön tarkoituksena on kuvata työelämälähtöisten toimintakonseptien kehittämiseen liittyvien prosessien vaiheet ammatilliseen koulutukseen ravintola-, catering- ja matkailualalle. Opinnäytetyössä kartoitetaan ...