"ravintola-ala" - Selaus asiasanan mukaan Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulu
Viitteet 1-8 / 8
-
IKÄRUOKALAATUMERKKI -ikäystävällinen liiketoiminta ravintola-alan yrityksissä
(2022)Opinnäytetyössä kartoitettiin ikäystävällisen liiketoimintamallin kehittämistä ravintola- ja ruokapalvelualalle uudenlaisen ikäruokalaatumerkin avulla. Päätutkimusongelma tutkimuksessa oli, millainen on ikäruokalaatumerkki ... -
Kyllä kiitos! 6 x kyllä -työkalu ruokapalveluyrityksille
Xamk Inspiroi 77 (Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulu, 2023)Tämä julkaisu on syntynyt Ruokatuotteista boostia – kehittämisen välineitä ruokapalvelualan mikro- ja pk-yrityksille -hankkeen lopputuloksena. Hankkeen tarkoituksena oli lisätä eteläsavolaisten ruokapalveluyritysten ... -
Perehdytysopas Anttolanhovi ravintola
(2021)Tämän opinnäytetyön tavoitteena oli kehittää Anttolanhovin ravintolan perehdyttämistä ja perehdyttämisprosessia manuaalisen perehdytysoppaan avulla. Perehdytysopas toimii tukena uusien työntekijöiden työnopastukseen sekä ... -
Pikaruokaravintola x:n henkilöstön työhyvinvointi
(2019)Tutkimuksessa oli mukana kolme itäsuomalaista pikaruokaravintolan toimipistettä. Tutkimuksen tavoitteena oli selvittää pikaruokaravintola x:n kolmen toimipisteen henkilöstön työhyvinvoinnin tämän hetkinen tila. Työssä ... -
Ravintolan avausopas : Public House Olkkari
(2024)Tämä opinnäytetyö on toiminnallinen ja sen tavoite on luoda toimeksiantajalle ravintolan avausopas, joka sisältää ravintolan avaamiseen tarvittavat virastojen yhteystiedot ja lupahakemuslomakkeet, sekä lupahakemusten ... -
Ravintolan kausityöntekijöiden tehtäväkuvien määrittely sekä perehdytyssuunnitelma : Ravintola Kenkävero
(2022)Tämä toiminnallinen opinnäytetyö on toteutettu Kenkäveron ravintolaan. Toimeksiantajayritys oli huomannut puutteita kausityöntekijöiden perehdytysprosessissa ja -materiaalissa ja tilannetta haluttiin kehittää seuraavaa ... -
TAPAS-RAVINTOLAN JA -BAARIN RUOKALISTAKEHITYS
(2023)Tämän opinnäytetyön tarkoituksena oli laatia tapas-ruokalista Suomen MK Ravintolat Oy:n käyttöön. Yritys on selvittämässä mahdollisuuksia avata ta-pas-tarjontaan keskittyvä ravintola tai baari Jyväskylän alueelle. Laadittu ... -
Työelämälähtöisen toimintakonseptin kehittäminen ammatilliseen koulutukseen ravintola-, catering- ja matkailualalle
(2022)Opinnäytetyön tarkoituksena on kuvata työelämälähtöisten toimintakonseptien kehittämiseen liittyvien prosessien vaiheet ammatilliseen koulutukseen ravintola-, catering- ja matkailualalle. Opinnäytetyössä kartoitetaan ...