"ruokapalvelut" - Selaus asiasanan mukaan Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulu
Viitteet 1-14 / 14
-
Ikäihmisten ruokaympäristö eri alueilla Suomessa. Ikäihmisten, palvelujen tuottajien ja kehittäjien näkemyksiä kauppa- ja ruokapalveluista
Xamk Kehittää 201 (Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulu, 2022)Tässä julkaisussa tarkastellaan ikäihmisten ruokaympäristöä neljällä eri alueella Suomessa. Ruokaympäristöstä tarkastelun kohteena ovat erityisesti ruokaan liittyvät palvelut ja niiden saavutettavuus, saatavuus, edullisuus, ... -
Ikääntyneen ravitsemus ja ruokapalvelut -opintojakso verkko-opintoina
(Ammattikeittiöosaajat ry, 2021) -
Kestävä tulevaisuus ja ruokahävikin vähentäminen opiskelijaravintolassa
(2022)Tämän opinnäytetyön tavoitteena on löytää keinoja ja menetelmiä Ekamin Kotekon kampuksella sijaitsevan opiskelijaravintolan ruokahävikin vähentämiseen, joka on osa ekologista kestävyyttä ja osa kestävän tulevaisuuden ... -
Kestävää hyvinvointia kehittämässä 2021. Vaikutuksista kohti vaikuttavuutta
(Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulu, 2021)Tämä julkaisu on neljäs Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulun (Xamkin) kestävän hyvinvoinnin tutkimus-, kehittämis- ja innovaatiotoimintaa (TKI) kuvaava artikkelikokoelma. Joka toinen vuosi ilmestyvän julkaisun tarkoituksena ... -
Kestävää hyvinvointia kehittämässä 2023. Hyvinvointi ja tulevaisuus
Xamk Kehittää 219 (Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulu, 2023)Tämä julkaisu on viides Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulun (Xamkin) kestävän hyvinvoinnin tutkimus-, kehittämis- ja innovaatiotoimintaa (TKI) kuvaava artikkelikokoelma. Joka toinen vuosi ilmestyvän julkaisun tarkoituksena ... -
Kotona asuvien ikäihmisten ruokaan liittyvien palvelujen kehittäminen. Palvelukokeilujen tuloksia ja hyviä käytänteitä monitoimijaiselle kehittämisyhteistyölle
Xamk Kehittää 202 (Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulu, 2022)Ikäihmisten ravitsemusterveyden edistäminen on yhteiskunnan tärkeä tehtävä. Hyvä ravitsemus rakentaa hyvinvointia, parantaa elämänlaatua ja vähentää sosiaalista eriarvoistumista. Se ylläpitää terveyttä ja toimintakykyä ja ... -
Kotona asuvien ikääntyvien ruokaympäristö Juvalla: kartoitus ravitsemukseen liittyvistä valinnoista ja niihin liittyvistä tarpeista
(2022)Tutkimuksellisen opinnäytetyön tavoitteena oli kartoittaa yli 70-vuotiaiden kotona asuvien juvalaisten ikääntyvien omia tottumuksia siitä, millainen on heidän oman asuinalueensa ruokaympäristö, millaisia ravitsemukseen ... -
Koulun välipala auttaa jaksamaan
(Ammattikeittiöosaajat ry, 2021) -
Kyllä kiitos! 6 x kyllä -työkalu ruokapalveluyrityksille
Xamk Inspiroi 77 (Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulu, 2023)Tämä julkaisu on syntynyt Ruokatuotteista boostia – kehittämisen välineitä ruokapalvelualan mikro- ja pk-yrityksille -hankkeen lopputuloksena. Hankkeen tarkoituksena oli lisätä eteläsavolaisten ruokapalveluyritysten ... -
Ruokahuollon toimintasuunnitelma ja autourheilijan erityistarpeet ruokavaliossa
(2023)Tämän opinnäytetyön tavoitteena oli luoda hyvä ja selkeä toimintasuunnitelman runko TTK Racing ry:n ruokahuollolle, jota voi laajentaa tulevaisuudessa. Toimintasuunnitelmaan on avattu tehtävät ja ohjeistuksia. Yhdistys ... -
Ruokahävikki kuriin. Erilaiset tavat tiedon jakamisessa
Xamk Inspiroi 36 (Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulu, 2021)Ruokahävikin vähentäminen sekä kasviruoan ja kotimaisen kalan lisääminen ruokalistoille ovat aiheita, jotka edistävät ruokapalveluiden ekologista ja vähähiilistä toimintaa. Meillä valtakunnallinen strategia sekä sitä kautta ... -
Ruokapalvelujen ja oppilaitosyhteistyön kehittämistarpeet Etelä-Savossa. Etelä-Savon resurssiviisaat ruokapalvelut – tiedolla tehokkuutta prosesseihin ja vähähiilisyyteen -selvityshankkeen tulokset
Xamk Kehittää 191 (Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulu, 2022)Etelä-Savon resurssiviisaat – tiedolla tehokkuutta prosesseihin ja vähähiilisyyteen -hankkeessa selvitettiin eteläsavolaisten ruokapalveluiden tarpeita kehittää ruoka- ja palvelutuotantoprosessejaan tietojohtamisen, ... -
Ruokapalvelut ja työ vuonna 2035
(2019)Tutkimuksessa selvitettiin asiantuntijoiden näkemyksiä ruokapalvelualan tulevaisuuteen, vuoteen 2035. Työn tavoitteena oli tutkia sitä, miten työ muuttuu ruokapalvelualalla vuoteen 2035. Aikaisempien tutkimusten ja ... -
Tiedon jakamisen uudet tuulet
(Opetusalan ammattijärjestö OAJ ry, 2021)