"ruokahävikki" - Selaus asiasanan mukaan Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulu
Viitteet 1-10 / 10
-
Hiilijalanjäljen pienentäminen ja kasvisruoka ammattikeittiössä
(Ympäristökustannus Oy, 2019) -
Hiilijalanjälki pienemmäksi ammattikeittiöissä. Käytännön ohjeita työhön
Xamk Kehittää 90 (Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulu, 2019)Ympäristöön ja terveyteen liittyvät asiat ovat viime aikoina nousseet vahvasti esille eri medioissa. Ruokatuotanto sekä ruokahävikki kuormittavat ja rasittavat ilmastoa. Kasvisruoan lisääminen ja ruokahävikin vähentäminen ... -
Hävikin mittaaminen Pizza & Buffa Prisma, Mikkeli
(2024)Opinnäytetyö työ on kehittämistyö, jossa tavoitteena oli ruokahävikin mittaaminen. Ruokahävikkiä mitattiin neljänä päivänä. Ruokahävikkiä, joita mitattiin, olivat mm. tarjoiluhävikki, keittiöhävikki, keittiöbiojätteet, ... -
Hävikkimäärien tutkiminen
(2022)Tässä opinnäytetyössä tutkittiin leipomoteollisuudessa syntyviä hävikkimääriä ja hävikin syntymisen syitä. Tutkimus toteutettiin case-tutkimuksena eli tapaustutkimuksena. Opinnäytetyön toimeksiantajalle Kotileipomo ... -
Kestävä tulevaisuus ja ruokahävikin vähentäminen opiskelijaravintolassa
(2022)Tämän opinnäytetyön tavoitteena on löytää keinoja ja menetelmiä Ekamin Kotekon kampuksella sijaitsevan opiskelijaravintolan ruokahävikin vähentämiseen, joka on osa ekologista kestävyyttä ja osa kestävän tulevaisuuden ... -
Kyselylomake ruokahävikin ja elintarvikejätteen vähentämisestä ravitsemispalveluissa
(2022)Opinnäytetyön tarkoituksena oli luoda kyselylomake Oivallista Ruokaa –hankkeeseen ravitsemispalveluille, jossa käydään läpi ruokahävikin seuraa-mistapoja, vähentämistapoja ja eri tahojen välistä yhteistyötä ruokahävikkiin ... -
LAUTASHÄVIKIN KARTOITTAMINEN JA VÄHENTÄMINEN : Ravintola Pohjolassa
(2021)Tämän opinnäytetyön tavoitteena oli perehtyä ruokahävikkiin ja kartoittaa case-yrityksessä syntyvää lautashävikin määrää ja laatua, sekä löytää mahdollisia kehityskohteita hävikin vähentämiseksi. Työn tilaajana on Ravintola ... -
Ruokahävikki kuriin. Erilaiset tavat tiedon jakamisessa
Xamk Inspiroi 36 (Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulu, 2021)Ruokahävikin vähentäminen sekä kasviruoan ja kotimaisen kalan lisääminen ruokalistoille ovat aiheita, jotka edistävät ruokapalveluiden ekologista ja vähähiilistä toimintaa. Meillä valtakunnallinen strategia sekä sitä kautta ... -
Ruokahävikkiin liittyvä esiselvitys - case Etelä-Savon ammattiopisto
(2019)Tämän opinnäytteen tavoitteena oli selvittää Etelä-Savon ammattiopiston opiskelijaravintoloiden ruokahävikin määriä. Työstä saadulla systemaattisella seurannalla toimeksiantajalle pystyttiin osoittamaan hävikin kannalta ... -
Tiedon jakamisen uudet tuulet
(Opetusalan ammattijärjestö OAJ ry, 2021)