"naudanliha" - Selaus asiasanan mukaan Oulun ammattikorkeakoulu

    • Ilmiönä laidunliha Case: Qvidjan kartanon ympäristöystävällinen laidunliha ja loppuasiakasprofilointi 

      Heikkinen, Katriina (2017)
      Työn toimeksiantajana on Wipunen varainhallinta Oy, jonka aputoiminimi on Qvidja. Qvidjan kartano aloittaa vuoden 2017 syksyllä kasvattamaan nautoja, jotka ruokitaan ainoastaan nurmirehulla. Naudanlihaa tullaan myydään ja ...
      Rajattu käyttöoikeus / Restricted access / Tillgången är begränsad
    • Kestin maatilan mahdollisuudet 

      Romppainen, Pekka; Romppainen, Katriina (2023)
      Opinnäytetyön tavoitteena oli selvittää Suomussalmen pohjoisosassa sijaitsevan emolehmätilan, Kestin maatilan, naudanlihan myyntiin erilaisia toteutusvaihtoehtoja. Työssä huomioitiin aiemmin käytössä ollut käytäntö, lihan ...
    • Lihanautatilojen ruokinnan prosessien ja työmenetelmien selvittäminen tilatasolla 

      Anisimaa, Satu (2020)
      Tämän opinnäytetyön tarkoituksena on kuvata lihanautatilojen ruokinnan prosesseja ja toimintatapoja. Tavoitteena on selvittää tarkasti mm. ruokinnan prosessit, työtavat ja ajan kuluminen. Toimeksiantajana toimii ProAgria ...
    • Maatilan kehittämissuunnitelma 

      Jokitalo, Matias (2023)
      Tämän opinnäytetyön aiheena on maatilan kehittämissuunnitelma. Maatilalla kasvatetaan maito-rotuisia ja risteytyssonneja terneistä teuraaksi. Kyseisellä maatilalla on pitkään pohdittu, mihin suuntaan tilaa kannattaa kehittää. ...
      Rajattu käyttöoikeus / Restricted access / Tillgången är begränsad
    • Paikallista ruokaa Posiolta : Posiolaisten elintarvikeraaka-aineiden kysyntä- ja tarvekartoitus 

      Posio, Katri; Lehtosaari-Vähäkuopus, Henna (2019)
      Tämä opinnäytetyö on osa Veli-Matti Ruotsalaisen johtamaa Posion kunnan alustavaa kehityshanketta, jonka tavoitteena on saattaa posiolaiset elintarvikeraaka-aineet markkinoille. Toimeksiantona tehtiin kysely, jolla ...
    • Ylikummun tilan kasvupotentiaali ja kehitysvaihtoehdot 

      Tasala, Sini (2020)
      Suomalainen naudanlihantuotanto on viime vuosien aikana kokenut voimakasta rakennekehitystä ja lähes puolet Suomen kotieläintiloista suunnitteleekin tuotannon lopettamista lähivuosien aikana. Luopumissuunnitelmien keskellä ...