"ruokapalvelut" - Selaus asiasanan mukaan Seinäjoen ammattikorkeakoulu
Viitteet 1-8 / 8
-
Kiertävän ruokalistan suunnitteleminen Kolmostien Terveys Oy:lle
(2023)Opinnäytetyön tavoitteena oli suunnitella ravitsemussuositusten mukainen, kiertävä ruokalista Kolmostien Terveys Oy:lle Kihniöön ja Parkanoon. Ravitsemussuosituksia vertaillaan viikkotasolla sähköisessä reseptiohjelma ... -
Kouluruokailun palvelun laadun kehittäminen
(2023)Kouluruokailun kehittäminen on jatkuvaa kehittämistyötä. Sen toteutusta ohjaavat monet lait, asetukset ja suositukset. Lisäksi ruokakasvatus ja kestävä kehitys ovat tärkeässä roolissa. Ennen kaikkea kouluruokailu on ... -
Matilda-tuotannonohjausjärjestelmän käyttöönotto Raahen kaupungin ateriapalveluissa
(2022)Tässä opinnäytetyössä toteutettiin sekä toiminnallinen että tutkimuksellinen osuus. Työn toimeksiantajana toimi Raahen kaupungin ateria- ja puhtauspalvelut. Opinnäytetyön toiminnallisessa osuudessa tavoitteena oli seurata ... -
Päiväkotiruoan kehittäminen – ruokalistasuunnittelu ja reseptikehitys Ilmajoen ruokapalveluille Case: Ruoka-askel-hanke
(2022)Tässä opinnäytetyössä keskitytään yhden Ruoka-askel-hankkeessa mukana olevan kunnan eli Ilmajoen interventiopäiväkodin ruoan kehittämiseen. Työssä käsitellään ruokalistasuunnittelua ja reseptikehitystä siitä näkökulmasta, ... -
Ruokahävikin seuranta ja vähentäminen Rauman ruoka- ja puhtauspalveluissa
(2023)Tämän opinnäytetyön tavoitteena oli etsiä keinoja, joilla ruokahävikin määrää saadaan seurattua luotettavasti, selvittää ruokahävikin tämänhetkistä määrää ja hävikin muodostumista sekä tehdä suunnitelma ruokahävikin ... -
Ruokapalveluhenkilöstön näkemys ruokakasvatukseen kouluissa
(2022)Tämän opinnäytetyön tavoitteena oli selvittää, miten koulujen ruokapalveluissa työskentelevät ammattilaiset kokevat ruokakasvatuksen. Työssä haettiin ruokapalvelualalla toimivien ammattilaisten näkemystä, ymmärrystä ja ... -
Varuskuntaravintoloiden operatiivisen hankinnan kehittäminen
(2022)Hankintatoiminta on yksi yrityksen kriittisistä menestystekijöistä. Siksi kilpailukykyisen liikeyrityksen kannattaa jatkuvasti panostaa hankintatoimen kehittämiseen. Leijona Catering Oy:n kahdessakymmenessä varuskuntaravintolassa ...Rajattu käyttöoikeus / Restricted access / Tillgången är begränsad