"lähiruoka" - Selaus asiasanan mukaan Seinäjoen ammattikorkeakoulu
Viitteet 1-10 / 10
-
Kestävän kehityksen mukainen lounasviikko
(2020)Opinnäytetyössä kehitettiin kestävän kehityksen mukainen viikon lounaslista. Kehittämisprojekti toteutettiin yhteistyössä Lempäälän Ideaparkissa sijaitsevan ravintolamaailma Foodparkin kanssa. Ideaparkin Foodparkin ... -
Kilinlihan kiinnostavuus ja ostamisen ehdot ravintoloissa Etelä-Pohjanmaalla ja Pirkanmaalla
(2023)Opinnäytetyön aiheena on kilinlihan kiinnostuksen ja ostamisen ehtojen selvittäminen ravintoloissa Etelä-Pohjanmaalla ja Pirkanmaalla. Opinnäytetyössä selvitettiin myös ravintoloiden hankintapäätöksiin liittyviä asioita. ... -
Lähiruoan käyttö suurkeittiöissä – Elintarvikeyritysten näkemyksiä
(Seinäjoen ammattikorkeakoulu, 2011)Lähiruoan käytön lisääminen suurkeittiöissä vaatii työtä niin keittiöiltä ja niiden hankinnoista vastaavilta tahoilta kuin myös elintarvikeyrityksiltä. Opinnäytetyön tavoitteena oli selvittää, mitkä ovat elintarvikeyritysten ... -
Lähiruoka ja ruokakasvatus päiväkodissa : Case yksityinen päiväkoti
(2021)Varhaiskasvatuksessa järjestettävä ruokailu on lakisääteistä ja sen tulee täyttää ravitsemussuositusten mukaiset ruoka- ja ravintoainekohtaiset suositukset. Varhaiskasvatuksessa ruoka edistää lapsen terveyttä ja hyvinvointia ... -
Lähiruokatorin suunnittelu ja toteutus
(2020)Tämän opinnäytetyön tavoitteena oli suunnitella ja toteuttaa lähiruokatori TYP-päivien yhteyteen Seinäjoki Areenalle lokakuussa 2019. Toteutettavan lähiruo-katorin tavoitteena oli tuoda esiin alueen lähiruokatuotteita sekä ... -
Lähiruuan käytön mahdollisuudet julkisissa ruokapalveluissa : Case: Parkanon kaupungin ruokapalvelut
(Seinäjoen ammattikorkeakoulu, 2011)Lähiruuan käytön uskotaan nousevan ja siitä puhutaan jo trendinä. Lähiruuan määrittely luo hankaluuksia, käytännössä se tarkoittaa paikallista ruokaa tai lähialueella tuotettua ruokaa. Suomalaisesta ruuasta voidaan puhua ... -
Minitori-automaatti: Kyselytutkimus lähiruokatuottajille
(2021)Opinnäytetyön tavoitteena oli kartoittaa lähiruokatuottajien ja elintarvikeyritysten kiinnostusta myydä tuotteitaan Minitori-automaateissa. Opinnäytetyön tavoitteena oli tavoittaa sitä kautta sekä uusia asiakkaita että ...Rajattu käyttöoikeus / Restricted access / Tillgången är begränsad -
Opas kestävään kehitykseen ja lähiruoan käytön lisäämiseen ruokapalveluissa Case: Viitasaaren kaupunki ja Pihtiputaan kunta
(2019)Tämän toiminnallisen opinnäytetyön tavoitteena oli muodostaa toimeksiantajalle Viitasaaren kaupungille ja Pihtiputaan kunnalle opas kestävästä kehityksestä ja lähiruoan käytön lisäämisestä ruokapalveluissa. Oppaan ... -
Pienten elintarviketuottajien tuotteiden saatavuus ja kiinnostavuus pääkaupunkiseudun K-kaupoissa: Kaupan ja pientuottajien näkökulmia
(2019)Suomalainen ruoantuotanto alkaa alkutuotannon tuottamista raaka-aineista, joita elintarviketeollisuudessa jalostetaan kuluttajien ruokapöytään. Elintarviketeollisuus on pieni- ja keskisuuri yritysvaltaista, vaikka suuret ... -
Ruoan ja maiseman yhdistäminen elämykselliseksi maaseutumatkailun tuotteeksi
(2019)Tämän opinnäytetyön tavoitteena oli selvittää, kuinka toimeksiantaja voisi hyödyntää tarjoamiaan ruoka-, maisema- ja yritysasiantuntijapalveluja tulevaisuudessa maaseutumatkailuyrittäjille yhtenä palvelukokonaisuutena. ...