Haku
Viitteet 1-7 / 7
Lähi-idän tuotteiden aistinvarainen arviointi
(2021)
Tämä insinöörityö tehtiin yhteistyössä Baba Foods Oy:n kanssa. Baba Foods Oy on suomalainen perheyritys, joka valmistaa Lähi-Idän kasvisruokaa vähittäiskauppoihin. Päivittäin se tuottaa noin tuhat tuotetta. Tuotteet ...
Tuoreleikattujen kasvisten laadun parantaminen erilaisten pesumenetelmien avulla
(2021)
Tämä insinöörityö tehtiin elintarviketuotantolaitokselle, jossa valmistetaan tuoreleikattuja kasviksia. Tavoitteena oli löytää optimaalisimmat pesumenetelmät tuoreleikatuille kasviksille parhaan mahdollisen säilyvyyden ...
Nestemäisen ruoanvalmistustuotteen tuotekehitys
(2019)
Markkinoilla on erilaisia nestemäisiä maitorasvasta, kasvirasvasta sekä viljasta valmistettuja maustamattomia ja maustettuja ruoanvalmistustuotteitta vaihtelevilla rasvapitoisuuksilla. Insinöörityön tavoitteena oli kehittää ...
Riistamausteen tuotekehitys
(2021)
Insinöörityössä oli tavoitteena kehittää riistan maustamiseen soveltuva mausteseos vähittäismyyntiin. Tuotteen tuli olla määriteltyjen reunaehtojen mukainen ja valmis lanseerausikkunaan mennessä. Tuotteella kasvatettiin ...
Perunan aistinvarainen arviointi
(2019)
Peruna (solanum tuberosum) on yksi maailman suosituimmista vihanneksista. Sitä voidaan hyödyntää ruuan tuotannossa, sekä muun muassa eläinten rehuna ja biopolttoaineen raaka-aineena. Aistinvaraisesti arvioitaessa perunasta ...
Härkäpapumatriisin flavorin muokkaus lämpökäsittelyllä
(2023)
Härkäpavun ja siitä valmistetun matriisin käyttö elintarvikkeissa on kasvanut huomattavasti viime vuosikymmeninä, mutta jotkin niiden sisältämät flavoriyhdisteet koetaan edelleen kuluttajien parissa epämiellyttäviksi. Tämän ...
Kurkkusäilytteen tuotekehitysprojekti
(2022)
Insinöörityössä toteutettiin kurkkusäilytteen tuotekehitysprojekti, joka tehtiin toimeksiantona Meira Oy:lle. Tuotekehitysprojektin tavoitteena oli palauttaa kurkkusäilyte takaisin Meiran valikoimiin. Tuotekehitysprojekti ...