Haku
Viitteet 1-3 / 3
À la carte -ravintoloiden odotukset vastavalmistuneen kokin ammattitaidosta
(2020)
Tutkimuksen tavoitteena oli selvittää, millaisia odotuksia yksityisessä omistuksessa olevien à la carte -ravintoloiden työnantajilla oli ruokapalvelun osaamisalan perustutkinnon suorittaneen ammattitaidosta. Tutkimus ...
Poikkeusolojen vaikutukset ammatillisen toisen asteen opettajan työhyvinvointiin
(2021)
Tiivistelmä
Koronapandemia nosti esille moninaisia vaikutuksia myös työelämään. Opetusjärjestelyjen muutosten vaikutukset tarjosivat mielenkiintoisen aiheen opinnäytetyölle. Aiheena olivat poikkeusolojen vaikutukset ...
Ammatillisen koulutuksen reformin vaikutus työpaikalla tapahtuvaan oppimiseen
(2020)
Ammatillisen koulutuksen reformi vuonna 2018 muutti ammatillisen koulutuksen toimintatapoja. Reformi yhdisti ammatillisen koulutuksen lain ja ammatillisen aikuiskoulutuslain yhdeksi laiksi sekä vähensi oppilaitosten valtiolta ...