"ravintola-ala" - Selaus asiasanan mukaan Opinnäytetyöt (Käyttörajattu kokoelma)

    • Asiakaskunnan odotukset case Compass Group 

      Kovanen, Simo-Petteri (2022)
      Opinnäytetyön tavoitteena on saavuttaa syvempi tietämys Compass Group ravintoloiden asiakaskunnan odotuksista, toiveista ja käyttäytymisestä. Asiakaskunta määrittää pääsääntöisesti sen, mitä ravintolan tuotevalikoimaan voi ...
      Rajoitettu käyttöoikeus / Restricted access / Tillgången begränsad
    • Johtamisen vaikutukset henkilöstön hyvinvointiin ravintola-alalla 

      Paasonen, Sara (2023)
      Opinnäytetyön tavoitteena oli selvittää työntekijöiden työhyvinvoinnin tilaa ravintola-alalla ja esihenkilö työn vaikutuksia siihen. Opinnäytetyössä tarkoituksena oli myös selvittää, mitkä asiat vaikuttavat työntekijän ...
      Rajoitettu käyttöoikeus / Restricted access / Tillgången begränsad
    • Riistan hyödyntäminen ruoka- ja ravintolapalveluissa 

      Savolainen, Petra (2020)
      Riistan hyödyntäminen on viimeisten vuosien aikana noussut esille vallallaan olevan lihakeskustelun yhteydessä. Riista mielletään kuluttajien keskuudessa eettisemmäksi ja ekologisemmaksi lihavaihtoehdoksi tuotetun lihan ...
      Rajoitettu käyttöoikeus / Restricted access / Tillgången begränsad
    • Uuden esihenkilön haasteet ravintola-alalla 

      Paananen, Sini (2023)
      Opinnäytetyön tarkoituksena oli ymmärtää aloittavien esihenkilöiden työssään kokemia haasteita ravintola-alalla. Ravintola-ala on kohdannut viime aikoina haasteita koronapandemian jälkivaiku tusten seurauksena ja yleisen ...
      Rajoitettu käyttöoikeus / Restricted access / Tillgången begränsad