"raejuusto" - Selaus asiasanan mukaan Seinäjoen ammattikorkeakoulu

    • Vaahdonestoaineen annostelun optimointi 

      Liminka, Nelly (2024)
      Opinnäytetyön tarkoitus oli selvittää, kuinka paljon vaahdonestoaineen annostelu raejuustoheran joukkoon työn hetkellä on. Lisäksi selvitettiin, paljonko vaahdonestoainetta tulee annostella, jotta raejuustohera ei enää ...
    • Veden säästäminen raejuuston pesuprosessissa 

      Mäkynen, Jenna (2022)
      Elintarviketehtaissa puhdas vesi on välttämätön resurssi ja sen kulutus on suurta. Valion Seinäjoen tehtaalla veden kulutusta pyritään vähentämään, ja raejuuston pesu ja jäähdytys on yksi suuresti vettä kuluttava prosessi. ...
      Rajattu käyttöoikeus / Restricted access / Tillgången är begränsad