Venäläisen uudenvuoden tapahtuman suunnittelu : case: Hotelli Simpsiönkullas
Koromnikova, Polina (2017)
Koromnikova, Polina
Seinäjoen ammattikorkeakoulu
2017
All rights reserved
Julkaisun pysyvä osoite on
https://urn.fi/URN:NBN:fi:amk-2017121421441
https://urn.fi/URN:NBN:fi:amk-2017121421441
Tiivistelmä
Opinnäytetyön aiheena oli laatia tapahtumasuunnitelma hotelli Simpsiönkullaalle. Tarkoituksena oli ehdottaa ohjelma, ruoka ja sisustus tapahtumaa varten. Tavoitteena oli tehdä mahdollisimman realistinen udenvuoden tapahtumasuunitelma venäläisille matkustajille, niin että yritys voisi toteuttaa sen tulevaisuudessa.
Simpsiönkullas Oy on viisi vuotta vanha hotelli Lapualla. Hotellin ensimmäisessä kerroksessa sijaitsevasta ravintolasta löytyy kokous-, aamiais-, lounas-, ja päivällispaketteja. Hotellin johto yrittää saada lisää venäläisasiakkaita, siksi suuniteltu teoriatausta koostuu elämysmatkailun ja elämystapahtuman tuottamiseen liittyvistä lähteistä. Siinä käsitellään myös venäläisen uudenvuoden perinteitä ja historiaa.
Palvelupaketin kehittämisessä käytettiin kartoittavaa kyselyä, joka oli suunnattu venäläisille asiakkaille. Sillä asiakassegmentti oli hyvin määritelty. Tapahtuma suunnitteltin FAMM-mallin mukaisesti. Sen avulla saa tapahtumasta rikkaamman ja kokonaisvaltaisemman.
Simpsiönkullas Oy on viisi vuotta vanha hotelli Lapualla. Hotellin ensimmäisessä kerroksessa sijaitsevasta ravintolasta löytyy kokous-, aamiais-, lounas-, ja päivällispaketteja. Hotellin johto yrittää saada lisää venäläisasiakkaita, siksi suuniteltu teoriatausta koostuu elämysmatkailun ja elämystapahtuman tuottamiseen liittyvistä lähteistä. Siinä käsitellään myös venäläisen uudenvuoden perinteitä ja historiaa.
Palvelupaketin kehittämisessä käytettiin kartoittavaa kyselyä, joka oli suunnattu venäläisille asiakkaille. Sillä asiakassegmentti oli hyvin määritelty. Tapahtuma suunnitteltin FAMM-mallin mukaisesti. Sen avulla saa tapahtumasta rikkaamman ja kokonaisvaltaisemman.