Haku
Viitteet 1-10 / 22
Psyykkisen valmennuksen verkkokauppa palvelumuotoilun keinoin
(2021)
Tämän opinnäytetyön tarkoituksena oli luoda verkkokauppa psyykkisen valmennuksen palveluita toteuttavalle INTO Health & Care Oy:lle palvelumuotoilun keinoin. Opinnäytetyön tavoitteena oli kehittää yrityksen asiakkaiden ...
Asiakaslähtöiset tukipalvelut lisäarvon tuottajina hotellin kokouspalveluissa
(2020)
Kokous- ja tapahtumatoimialalla yrityksen kyky erottautua kilpailijoista on olennainen osa kannattavaa liiketoimintaa. Erottautuminen tapahtuu luomalla asiakkaalle lisäarvoa. Kokouspalveluissa lisäarvoa luodaan tukipalveluiden ...
Myyntinäyttelyn asiakaskokemuksen kehittäminen palvelumuotoilun keinoin
(2019)
Opinnäytetyö käsitteli palvelun asiakaskokemuksen kehittämistä kohdeorganisaation palvelussa. Kehittämisen kohteena oli ammattikeittiöiden kokonaistoimittaja Dieta Oy:n tarvikemyyntinäyttely. Opinnäytetyön tavoitteena oli ...
Matka tislaamon makuihin - Elämyspalvelun tuottaminen palvelumuotoiluprosessin avulla
(2019)
Tämän toiminnallisen opinnäytetyön tavoitteena oli kehittää toimeksiantajalle uusi elämyspalvelu palvelumuotoiluprosessin avulla. Toimeksiantajana opinnäytetyössä toimii helsinkiläinen tislaamo The Helsinki Distilling ...
Tuuppauksen avulla kohti kestävämpiä lounasvalintoja
(2019)
Ilmaston lämpeneminen ja siihen liittyvät uhat konkretisoituivat monille vuonna 2018 julkaistun IPCC:n (The Intergovernmental Panel on Climate Change) raportin myötä. Muutos on nopeampaa, kuin aiemmin luultiin, ja toimenpiteet ...
Ideapaketin kehittäminen uuteen ohjelmapalveluun tapahtumatuotantoyritykselle
(2020)
Opinnäytetyön toimeksiantaja oli pääkaupunkiseudulla toimiva tapahtumatuotantoyritys, joka tuottaa tapahtumia yksityisille- ja yritysasiakkaille. Toimeksiantoyritys tuottaa räätälöityjä ja uniikkeja tapahtumia nopeallakin ...
Creating a Business concept for a Vietnamese restaurant in the Metropolitan area : The Banh Mii House
(2020)
The purpose of this thesis is to create a business concept in the Metropolitan area called “The Banh Mii House”. The Banh Mii House focuses on making and promoting Banh Mi, Vietnamese signature street food. Main customers ...
Lapsiperheiden asiakaskokemuksen kehittäminen: case Ähtärin Eläinpuisto Oy
(2019)
Tavoitteena tässä toiminnallisessa opinnäytetyössä oli palvelumuotoilun avulla kehittää lapsiperheiden asiakaskokemusta Ähtärin Eläinpuisto Oy:ssä. Toimeksiantaja Ähtärin Eläinpuisto Oy on toiminut yrityksenä vuodesta 1973 ...
Palveluprosessin kehittäminen palvelupolun avulla: Finlandia Hotel Seurahuone Riihimäki
(2021)
Tämän toiminnallisen opinnäytetyön tavoitteena oli tuottaa toimeksiantajalle kehitysideoita ruokaravintolan kehittämiseen. Opinnäytetyön tarkoituksena oli, että toimeksiantaja voi käyttää kehitysideoita ruokaravintolan ...
”Mun mielestä se, mitä kunnalta kaipaa on se et tietäs, mihin ne on menossa”: kunnallisten elinkeinopalveluiden kehittäminen
(2023)
Tämän tutkimuksellisen kehittämistyön kohteena olivat Kangasniemen kunnan elinkeinopalvelut. Kehittämistyön tavoitteena oli luoda keinoja, joiden avulla kunta voisi edistää alueen yrittäjien toimintaedellytyksiä proaktiivisesti ...