Establishing a sales organization for a restaurant
Gocciadoro, Giulia (2024)
Gocciadoro, Giulia
2024
Julkaisun pysyvä osoite on
https://urn.fi/URN:NBN:fi:amk-2024071623983
https://urn.fi/URN:NBN:fi:amk-2024071623983
Tiivistelmä
Tämän opinnäytetyön tavoitteena oli luoda ravintolalle myyntiorganisaation. Työn toimeksiantajayrityksenä toimii ravintola ketju Pizzeria Via Tribunali. Nopean ja laajan kasvun vuoksi toimeksiantajayritys koki myyntiorganisaation luomisen tarpeelliseksi.
Opinnäytetyö koostuu teoriaosuudesta, toiminnallisesta osuudesta, johtopäätöksistä ja suosituksista.
Teoriaosuudessa käsitelleet aiheet ovat myyntiprosessi, myyntiorganisaatio ja merkittävimmät erot B2B ja B2C myynnin välillä. Toiminnallisessa osuudessa on kuvailtu myyntiorganisaation luonnin vaiheet. Viimeisessä osuudessa on esitelty opiinnäytetyön tulokset, arvioitu myyntiorganisaation luonnin vaiheet sekä on annettu tulevaisuutta varten vinkkejä jatkoon.
Opinnäytetyö koostuu teoriaosuudesta, toiminnallisesta osuudesta, johtopäätöksistä ja suosituksista.
Teoriaosuudessa käsitelleet aiheet ovat myyntiprosessi, myyntiorganisaatio ja merkittävimmät erot B2B ja B2C myynnin välillä. Toiminnallisessa osuudessa on kuvailtu myyntiorganisaation luonnin vaiheet. Viimeisessä osuudessa on esitelty opiinnäytetyön tulokset, arvioitu myyntiorganisaation luonnin vaiheet sekä on annettu tulevaisuutta varten vinkkejä jatkoon.