Ravintola Torren franchising manuaali
Helén, Mira (2014)
Helén, Mira
Turun ammattikorkeakoulu
2014
All rights reserved
Julkaisun pysyvä osoite on
https://urn.fi/URN:NBN:fi:amk-2014121920518
https://urn.fi/URN:NBN:fi:amk-2014121920518
Tiivistelmä
Opinnäytetyöni käsittelee franchising toimintaa.Franchisingtoimintaa yksityisessä yrityksessä, jossa sellaista ei vielä ole.Tavoitteenani oli tehdä mahdollisimman kattava franchising manuaali ravintola Torren tulevalle franchising yrittäjälle. Manuaalissa käydään läpi liiketoiminta suunnitelma, arvot, miljöö, sisustus, palvelukuvio ja tuotteet.Käymme läpi myös melkein kaikki sopimukset sekämainokset ja logot.
Olen käyttänyt työssäni vuokaaviota, palvelukuviota esiteltäessä. Vuokaaviota koska silloin ihmisten on helpompi sisäistää palvelukuvion merkitys, sekä asiakkaan ja myyntityön tärkeys.
Opinnäytetyössänituodaan esille myös keskeisiä näkökohtia ravintolanperustamisesta sekä toiminnasta ja yrittäjyydestäsekäosoitetaan franchising yrityksen helppoustoimia, omanayksikkönään, mutta omana yrityksenä, ”avaimet käteen”periaatteella.
Franchising on Suomessa varsin uusi yrittäjyys muoto ja me yksityisenä ravintoloitsijana voimme tällöin määritellä sapluunat meidänomalle franchising toiminnallemme.
Tuomme myös esille ravintola Torren kestävän kehityksen
Olen käyttänyt työssäni vuokaaviota, palvelukuviota esiteltäessä. Vuokaaviota koska silloin ihmisten on helpompi sisäistää palvelukuvion merkitys, sekä asiakkaan ja myyntityön tärkeys.
Opinnäytetyössänituodaan esille myös keskeisiä näkökohtia ravintolanperustamisesta sekä toiminnasta ja yrittäjyydestäsekäosoitetaan franchising yrityksen helppoustoimia, omanayksikkönään, mutta omana yrityksenä, ”avaimet käteen”periaatteella.
Franchising on Suomessa varsin uusi yrittäjyys muoto ja me yksityisenä ravintoloitsijana voimme tällöin määritellä sapluunat meidänomalle franchising toiminnallemme.
Tuomme myös esille ravintola Torren kestävän kehityksen