Tuotekehitystä Kukkatorin kahvila Oy:lle
Gavrilov, Antti (2013)
Gavrilov, Antti
Karelia-ammattikorkeakoulu (Pohjois-Karjalan ammattikorkeakoulu)
2013
All rights reserved
Julkaisun pysyvä osoite on
https://urn.fi/URN:NBN:fi:amk-2013060613212
https://urn.fi/URN:NBN:fi:amk-2013060613212
Tiivistelmä
Opinnäytetyönä kehitettiin Helsingin kauppatorilla toimivalle Kukkatorin kahvila Oy:lle uusia myyntiin tarkoitettuja kahvilatuotteita tuotevalikoimaan. Samalla tuotevalikoimaa uudistettiin poistamalla iäkkäät tuotteet valikoimasta. Tuotteiden suunnittelussa otettiin huomioon laiteteknologian mahdollisuudet torimyynnissä sekä elintarvikeviraston antama ulkomyyntiä koskeva ohjeistus.
Tuotteiden valmistus aloitettiin tutustumalla vallitseviin ruokatrendeihin sekä huomioitiin asiakaspalautteet, toimeksiantajan toiveet ja laiteteknologian antamat mahdollisuudet. Tuotevalikoimaa uusittiin niin, että sämpylöiden ja voileipien tilalle suunniteltiin erilaisia croissantteja, bagel ja hot dog.
Työn tarkoituksena oli auttaa Kukkatorin kahvilaa parantamaan kilpailukykyään ja samalla houkuttelemaan uusia asiakkaita uusien tuotteiden avulla. Tuotevalikoima annoskortteineen luovutettiin toukokuussa 2013 toimeksiantajan käyttöön.
Tuotteiden valmistus aloitettiin tutustumalla vallitseviin ruokatrendeihin sekä huomioitiin asiakaspalautteet, toimeksiantajan toiveet ja laiteteknologian antamat mahdollisuudet. Tuotevalikoimaa uusittiin niin, että sämpylöiden ja voileipien tilalle suunniteltiin erilaisia croissantteja, bagel ja hot dog.
Työn tarkoituksena oli auttaa Kukkatorin kahvilaa parantamaan kilpailukykyään ja samalla houkuttelemaan uusia asiakkaita uusien tuotteiden avulla. Tuotevalikoima annoskortteineen luovutettiin toukokuussa 2013 toimeksiantajan käyttöön.