Työntekijän sitouttaminen ravintola-alalla
Varis, Keijo; Mbare, Otieno; Nurmi, Katja (2021)
Varis, Keijo
Mbare, Otieno
Nurmi, Katja
Turun ammattikorkeakoulu
2021
All rights reserved. This publication is copyrighted. You may download, display and print it for Your own personal use. Commercial use is prohibited.
Julkaisun pysyvä osoite on
https://urn.fi/URN:NBN:fi-fe2021060333522
https://urn.fi/URN:NBN:fi-fe2021060333522
Tiivistelmä
Tämä artikkeli pohjautuu Master-opinnäytetyöhön, jonka Katja Nurmi (MBA) teki Isossa-Britanniassa korona-pandemian keskellä. Tutkimuksessa pyrittiin etsimään ratkaisuja, joilla tuettaisiin kohdeyrityksen pyrkimyksiä hillitä työntekijöiden vaihtuvuutta työntekijöiden sitoutumisen ja työntekijöiden brändäyksen avulla. Työnantajabrändäystavoitteiden ja -toimenpiteiden vaikutukset työntekijöiden sitoutumiseen voivat olla merkittäviä ja siten suositeltavia erityisesti ravintola-alan yrityksille.