- Selaus nimekkeen mukaan Julkaisut
Viitteet 1059-1078 / 1575
-
Restonomikoulutus antaa ruokakasvattajan "silmälasit"
Elintarvike ja terveys : 5 (Ympäristökustannus oy, 2022) -
Rezension von Hanna Fischer: Präteritumschwund im Deutschen : Dokumentation und Erklärung eines Verdrängungsprozesses. De Gruyter (2018), 438 Seiten
(Modern Language Society of Helsinki, 2021) -
Risk assessment and environmental microbial monitoring practices to be used in food applications
Renhetsteknik : 4 (R3 Nordic, 2023) -
Riskienhallinta vertikaaliviljelyssä : Vertikaalinen viljely ruokatuotannossa – uusi business maatalouteen -hanke 2023
Seinäjoen ammattikorkeakoulun julkaisusarja B. Raportteja ja selvityksiä : 183 (Seinäjoen ammattikorkeakoulu, 2023) -
Riskienhallinta yritystoiminnassa
(Seinäjoen ammattikorkeakoulu, 2022) -
Robotiikka ikääntyneiden kotihoidossa – Vertaileva tutkimus Suomessa, Japanissa ja Irlannissa
(Seinäjoen ammattikorkeakoulu, 2021) -
Robottijohtajat apuun?
(Ilkka-Yhtymä, 2016) -
Romaaniset kielet kielenoppijan ja -tutkijan näkökulmasta
(Seinäjoen ammattikorkeakoulu, 2019) -
Rottasniitunsuo tarjoaa uutta tietoa ennallistamiskeskusteluun
(Seinäjoen ammattikorkeakoulu, 2022) -
Ruisleipä miehen tiellä pitää – Neuvostoliitossakin!
(Suomen Numismaatikkoliitto ry, 2019) -
Ruoan ympäristövaikutuksista kaivataan lisätietoja
(Seinäjoen ammattikorkeakoulu, 2019) -
Ruoka ei ole roskaa! : Wasteless-hanke 1.3.2019 - 31.7.2021 : Loppuraportti
(Seinäjoen ammattikorkeakoulu, 2021) -
Ruoka meni tietokirjojen kärkeen
(Suomen kirjastoseura, 2019) -
Ruoka yhdistää ja torilla tavataan
(I-Mediat Oy, 2019) -
Ruoka-alan hyvät käytänteet : VeRa – Ruokapalvelualan vetovoiman lisääminen ja työelämäyhteyksien tiivistäminen -hanke
(Seinäjoen ammattikorkeakoulu, 2023) -
Ruokaa metsästä
(Ilkka-Yhtymä, 2017) -
Ruokaa, energiaa, puuta vai jotain muuta?
(Ilkka-Yhtymä, 2017) -
Ruokahävikin vähentäminen osaratkaisu ruokakriisiin
(Seinäjoen ammattikorkeakoulu, 2022) -
Ruokailuympäristön vaikutus terveellisiin ruokavalintoihin : Tutkimusmenetelmien testaus ja arviointi ravintolaympäristössä
Seinäjoen ammattikorkeakoulun julkaisusarja A. Tutkimuksia 23 (Seinäjoen ammattikorkeakoulu, 2016)Ruokailuympäristön vaikutus terveellisiin ruokavalintoihin -hanke on Suomen Kulttuurirahaston vuosina 2014–2015 rahoittama pilottitutkimus, jonka tavoitteena on selvittää sitä, voidaanko ympäristötekijöillä vaikuttaa ...