"Puhakainen, Eeva" - Selaus tekijän mukaan Julkaisut

    • Huippuruokaa kotona ja kaupassa – esittelyssä ravintolaruuan uudet jakelukanavat 

      Tuominen, Eetu; Puhakainen, Eeva
      Aromi-lehti : 1.6.2020 (Mediatalo Keskisuomalainen, 2020)
      Koronaepidemian myötä monen ravintolayrittäjän liiketoiminta käytännössä pysähtyi. Aiemmin kotiinkuljetuspalveluita olivat tarjonneet lähinnä pikaruokaravintolat. Nyt asiakkaita palvellaan monipuolisemmin koko ravintola-alalla ...
    • Mitä saisi olla? : matkailu- ja ravintola-alan tulevaisuuden osaamista 

      Puhakainen, Eeva; Vehkaperä, Meri
      Haaga-Helian julkaisut : 2/2023 (Haaga-Helia ammattikorkeakoulu, 2023)
      Silmäilet nyt Haaga-Helia ammattikorkeakoulun toteuttaman ja Euroopan sosiaalirahaston rahoittaman MODULE-hankkeen julkaisua. Kaksivuoti- nen hanke alkoi juuri oikealla hetkellä, kun koronapandemiasta ja sen vai- kutuksista ...
    • Naiset arvostavat osaamista enemmän kuin miehet 

      Kauttonen, Janne; Vehkaperä, Meri; Puhakainen, Eeva
      eSignals PRO : 12.12.2022 (Haaga-Helia ammattikorkeakoulu, 2022)
      Tulevaisuuden kilpailukyvyn ylläpitämiseksi ja toiminnan kehittämiseksi yritykset tarvitsevat ennakointia ja oikeanlaista osaamista. Osaamisen ajatellaan tavallisesti koostuvan tiedoista, taidoista ja muista tekijöistä, ...
    • Poikkeusajan virtuaalitapahtumia – alan huiput tuovat tarjontansa kotisohville 

      Tuominen, Eetu; Puhakainen, Eeva
      Evento : 20.05.2020 (Mediatalo Keskisuomalainen, 2020)
      Kun fyysistä etäisyyttä ja matkustusta rajoitettiin ympäri maailman, virtuaalitapahtumista tuli tärkeämpiä kuin koskaan. Tapahtumien perumisen sijaan tarjonta on siirtynyt verkkoon.
    • Rikastettuja makuelämyksiä 

      Tuominen, Pasi; Puhakainen, Eeva
      Aromi-lehti : 7/23 (MaRa ry, 2023)
    • Tietoja, taitoja ja asennetta – Tarkastelussa restonomin osaamiskartoitukset vuosilta 2006, 2016 ja 2022 

      Adamsson, Kristiina; Puhakainen, Eeva; Vehkaperä, Meri
      eSignals Pro : 09.06.2022 (Haaga-Helia ammattikorkeakoulu, 2022)
      Restonomien osaamista kartoitetaan säännöllisesti. Tavoitteena on ennakoida, mitä vieraanvaraisuusalalle valmistuvan on osattava, jotta hän työllistyy ja voi onnistua työssään. Tätä tietoa tarvitaan päätettäessä, mitä ...
    • Viininmaistelua koronan aikaan – ja sen jälkeen? 

      Tuominen, Eetu; Puhakainen, Eeva; Tuominen, Pasi
      Aromi-lehti : 11.05.2020 (Mediatalo Keskisuomalainen, 2020)
      Moniaistisessa viininmaistelutilaisuudessa syvennyttiin alsacelais-viinien tarinaan ja luonteeseen. LAB8:n The Box -hankkeen teknologialla toteutettu kokeilu osoitti mielikuvien toimivan tehokkaasti myös virtuaalisin ...