"ravintoarvo" - Selaus asiasanan mukaan Opinnäytetyöt (Avoin kokoelma)

    • Fatty acid composition and shelf life of cricket flour 

      Kontio, Ville (Tampereen ammattikorkeakoulu, 2017)
      This thesis was made for Finsect Oy to determine the fatty acid composition of their cricket flour product. In addition common packaging methods, use of food additives, and fat extraction were researched to find a prominent ...
    • Health fitness system 

      Saif, Muhammad Jawad Ur Rehman (Tampereen ammattikorkeakoulu, 2018)
      Now a day's health fitness is an evolving issue for the people. People have no idea about their health maintenance. People’s health, wellbeing and fitness are dependent on taking nutritious food and supplements. But they ...
    • Karttialan luomurypsiöljyn tuotepakkauksen suunnittelu ja toteutus 

      Uusinoka, Carita (Tampereen ammattikorkeakoulu, 2015)
      Opinnäytetyön tarkoituksena oli suunnitella ja toteuttaa Karttialan luomurypsiöljylle tuotepakkaus, jotta sitä olisi mahdollista myydä kuluttajille. Työ tehtiin kangasalalaiselle viljelijälle Asko Keskiselle, joka kasvattaa ...
    • Ravintola Periscope : menu periscopen ravintosisältö 

      Himanen, Heta (2020)
      Opinnäytetyön tavoitteena oli selvittää ravintola Periscopen kuuden ruokalajin menu periscopen energiaravintosisältö ja sen sisältämä suolan määrä. Opinnäytetyön tarkoituksena oli dokumentoida ja saada tietoa ravintolaruoan ...