Broilerlevitteen konseptin kehitys
Huuskonen, Tommi (2016)
Huuskonen, Tommi
Seinäjoen ammattikorkeakoulu
2016
All rights reserved
Julkaisun pysyvä osoite on
https://urn.fi/URN:NBN:fi:amk-2016060311775
https://urn.fi/URN:NBN:fi:amk-2016060311775
Tiivistelmä
Tämän opinnäytetyön tavoitteena oli kehittää konsepti proteiinipitoiselle broilerlevitteelle. Konseptin kehityksen onnistuessa etsitään yhteistyöyritystä, joka olisi kiinnostunut kyseisestä tuotteesta. Yhteistyöyrityksen avulla saadaan selville, että onko broilerlevitteessä potentiaalia hyväksi ja myyväksi tuotteeksi.
Konseptin kehityksessä valmistettiin erilaisia koe-eriä, joista parhaimmille järjestettiin aistinvarainen arviointitilaisuus. Broilerlevitteen konseptia ei lähdetty lopulta esittelemään yrityksille, koska kaikkia muuttujia ei saatu korjattua. Saatuja tuloksia voidaan käyttää mahdollisissa jatkokokeissa.
Konseptin kehityksessä valmistettiin erilaisia koe-eriä, joista parhaimmille järjestettiin aistinvarainen arviointitilaisuus. Broilerlevitteen konseptia ei lähdetty lopulta esittelemään yrityksille, koska kaikkia muuttujia ei saatu korjattua. Saatuja tuloksia voidaan käyttää mahdollisissa jatkokokeissa.