"ruokaperinne" - Selaus asiasanan mukaan Seinäjoen ammattikorkeakoulu

    • Elämystapahtuman suunnittelu ja toteutus: Case: Häjyt 

      Niemi, Susanna (2022)
      Tämän toiminnallisen opinnäytetyön tavoitteena oli suunnitella ja toteuttaa elämystapahtuma toimeksiantajana toimineen Vaasan rikosseuraamuslaitoksen henkilökunnalle. Elämystapahtuman tavoitteena oli tarjota työyhteisölle ...
    • Etelä-Pohjanmaan ruokakulttuurin kehittäminen varhaiskasvatuksessa 

      Leussu, Marja (2023)
      Opinnäytetyön tarkoituksena oli kehittää ja edistää Etelä-Pohjanmaan ruokakulttuurin näkyvyyttä varhaiskasvatuksessa. Tavoitteena oli kartoittaa maakunnan ruokakulttuurin ilmenemistä, nykytilaa ja tulevaisuuden tahtotilaa ...
    • Eteläpohjalainen sahtiperinne 

      Huhtala, Johanna (2022)
      Opinnäytetyön aiheena on sahti ja sen kulttuuriperintö. Tarkemmin määriteltynä keskitytään läntiseen sahtiperinteeseen ja erityisenä painotusalueena on Etelä-Pohjanmaa ja vahvojen sahtiperinteiden Isojoki lähikuntineen. ...
    • Hämäläisen ruokaperinteen kartoitus: Teemahaastattelu hämäläisistä ruokamuistoista 

      Lääveri, Annastiina (2021)
      Tämän opinnäytetyön tavoitteena oli tehdä kartoitusta hämäläisestä ruokaperinteestä ruokamuistojen avulla. Tutkimuksessa haluttiin myös selvittää, mitä hämäläinen ruokaperinne pitää sisällään ja miten hämäläiset kokevat ...
    • Selvitys Isojoen, Karijoen ja Kauhajoen ruokaperinteestä: Lauhanvuori–Hämeenkangas Geopark 

      Jekunen, Veera (2021)
      Tässä opinnäytetyössä selvitettiin Isojoen, Karijoen ja Kauhajoen ruokaperinnettä ensimmäisen ja toisen käden lähteiden pohjalta. Tavoitteena oli koota kerätystä tiedosta tiivis ja selkeä opas, jota hyödynnetään ...
    • Syyrialainen ruokakulttuuri ja ruokaperinteet 

      Sunell, Elina (2022)
      Tämän opinnäytetyön tavoitteena oli selvittää ja tutkia syyrialaista ruokakulttuuria ja sen -perinteitä. Tutkimuksen teoriaosuudessa tutustuttiin kirjallisuuden kautta Syyriaan ja syyrialaiseen ruokakulttuuriin. Tutkimuksen ...