Haku
Viitteet 1-6 / 6
Uuden pitopalvelun brändäys ja markkinointi
(2020)
Opinnäytetyön aiheena on pitopalveluyrityksen perustaminen. Pitopalvelun on tarkoitus sijaita Kuusamossa, ja toimia samalla lounasravintolana. Opinnäytetyön tehtävänä oli kehittää toimintasuunnitelma uuden yrityksen ...
Markkinoinnin kehittäminen ravintola Cafe Bar Ankkurissa
(2021)
Toimeksiantajana opinnäytetyössä oli Kemissä sijaitseva Oy Sea Lapland Hotels & Restaurants Ltd. Yritys tunnetaan paremmin nimellä Hotelli Merihovi ja sen yhteydessä toimivasta ravintola Cafe Bar Ankkurista. Opinnäytetyön ...
Lapin Metsämuseon talvikauden kehittäminen
(2023)
Opinnäytetyön aiheena oli Lapin Metsämuseon talvikauden kehittäminen. Toimeksiantajana oli Lapin Metsämuseo yhdistys ry, joka ylläpitää museota ja vaalii savotta- ja uittokulttuuriperinnettä. Opinnäytetyön tehtävänä oli ...
Sosiaalisen median markkinoinnin kehittäminen : case Pehkolan Mallastamo
(2023)
Kehittämistehtävänä on selvittää, miten Pehkolan Mallastamon sosiaalisen median alustojen markkinointia voidaan parantaa. Tavoitteena on käyttää tutkimustuloksia selvittääkseen, mitkä tekijät vaikuttavat sosiaalisen median ...
Puistokahvila Makian myynninedistäminen
(2021)
Opinnäyteyön toimeksiantajana toimi Osuuskauppa Arina, Puistokahvila Makia. Toimeksiannon tavoitteena oli lisätä Puistokahvila Makian iltamyyntiä, jonka vuoksi opinnäytetyön aiheeksi valittiin Puistokahvila Makian ...
SOMEMARKKINOINTISUUNNITELMA CAFE ROVANIEMELLE
(2021)
Opinnäytetyön tehtävänä oli laatia toimeksiantajalle markkinointisuunnitelma sosiaaliseen mediaan. Opinnäytetyön toimeksiantajana toimi Rovaniemellä sijaitseva gluteeniton lounaskahvila Cafe Rovaniemi. Tavoitteena oli, ...