Haku
Viitteet 1-10 / 45
Ruoan Retail-palvelut ja muut hybridityötä tukevat ruoan palveluratkaisut yrityspuistoympäristössä
(2023)
Hybridityön yleistyminen on muuttanut erityisesti asiantuntijoiden ja tietotyöläisten arkea. Työtä tehdään yhä useammin muualla kuin omalla työpisteellä työnantajan toimitiloissa, ja työskentelyn aikataulut ovat aiempaa ...
Sosiaalisen median markkinointisuunnitelma ja vuosikello: case - O mat ravintolat Oy
(2024)
Opinnäytetyö on toteutettu toiminnallisena tutkimuksena O mat ravintola Oy:lle, joka on opinnäytetyön toimeksiantaja. Opinnäytetyön tavoitteena oli luoda opinnäytetyön toimeksiantajalle toimiva sosiaalisen median ...
Esihenkilönä toimiminen Pirkanmaan Voimiassa
(2023)
Opinnäytetyön tavoitteena on tulla paremmaksi esimieheksi ja oppia omat päivittäiset työtehtävät sekä sisäistää ne paremmin. Henkilöstöjohtaminen on ensisijainen kehittymisen kohde ja olen valinnut kymmenen eri aihetta ...
Kahvilatyöntekijän perehdytysprosessin parantamisen työkalut
(2023)
Opinnäytetyön toimeksiantajana toimi lounaskahvila Turussa. Opinnäytetyön tavoitteena oli kehittää kahvilatyöntekijöiden perehdytyskäytäntöjä ja päivittää perehdytysmateriaali ajan tasalle. Opinnäytetyön tarkoituksena oli ...
”Mun mielestä se, mitä kunnalta kaipaa on se et tietäs, mihin ne on menossa”: kunnallisten elinkeinopalveluiden kehittäminen
(2023)
Tämän tutkimuksellisen kehittämistyön kohteena olivat Kangasniemen kunnan elinkeinopalvelut. Kehittämistyön tavoitteena oli luoda keinoja, joiden avulla kunta voisi edistää alueen yrittäjien toimintaedellytyksiä proaktiivisesti ...
Asiakasymmärryksen kehittäminen palvelumuotoilun keinoin
(2023)
Opinnäytetyön kehittämistyön kohteeksi määriteltiin toimeksiantajan kanssa asiakasymmärryksen kehittäminen Barski Helsinki anniskeluravintolassa palvelumuotoilun keinoin. Tavoitteena on kasvattaa asiakasymmärrystä tutkimalla ...
Vanhuksen ravitsemuksen kehittäminen tehostetussa palveluyksikössä
(2022)
Tällä opinnäytetyöllä selvennettiin ravitsemuksen merkitystä ikäihmisillä ja rakennemuunneltujen ruokien soveltuvuutta osana vanhusten ravitsemusta. X palvelukeskus on ikääntyneiden hoivakoti, joka tuottaa hoivapalvelun ...
Toimintasuunnitelma Green Keyn ylläpitämiseksi
(2021)
Opinnäytetyössä esitellään toimintasuunnitelma opinnäytetyön toimeksiantajalle Green Key -ympäristömerkin ylläpitämiseksi.
Kehitysehdotuksia ravintolan toimintamalleihin sekä oman osaamisen vahvistaminen ravintolatyöntekijänä
(2021)
Tämän päiväkirjamuotoisen opinnäytetyön tarkoituksena on vahvistaa kirjoittajan omaa osaamista sekä samalla kehittää yhteistyökumppanina toimivan yrityksen päivittäisiä toimintamalleja. Yhteistyökumppanina toimii Helsingin ...
Plating and visual factors as a perspective on customer loyalty: A Case Study at Faro Channel side restaurant
(2021)
Plating and visual factors as a perspective on customer loyalty. A case study at Faro Chanel side Restaurant.
Year 2021 Number of pages 41
The purpose of this thesis was to examine the effect that plating and visual ...