Haku
Viitteet 1-10 / 54
Työkykyjohtamisen kehittäminen ja sairauspoissaolojen vähentäminen - case Kangasala
(2021)
Kehittämistyön taustana on Kangasalan kaupungissa toimivan ateria- ja siivouspalvelun sairauslomien runsaus ja niiden tavoitteellinen vähentäminen työkykyjohtamisen keinoin. Kehittämistyön tavoitteena on saada aikaan ...
Ulkomaanliikenteessä olevien matkustaja-autolauttojen esimiesten motivaatioperusta
(2020)
Työmotivaatio määrittelee paljon työssä viihtymistä. Tämän opinnäytetyön tavoitteena oli selvittää, mitkä tekijät ovat motivoineet pitkään merillä työskennellyttä esimiestä uransa aikana ja mitä teemoja yli 15 vuotta merillä ...
Restella Oy kahvilatyöntekijöiden työhyvinvointi
(2021)
Tämä opinnäytetyö tehtiin toimeksiantona Restella Oy:lle, joka on Keski-Suomessa toimiva 11 toimipaikan kahvilaketju. Yritys tunnetaan paremmin nimellä Caffitella Bakery Shop.
Opinnäytetyön tavoitteena oli kartoittaa ...
Catering-työn fyysisen ergonomian kehittäminen
(2020)
Tässä opinnäytetyössä tavoitteena oli kehittää catering-työn fyysistä ergonomiaa kohdeyrityksessä. Tutkimuksen tavoitteena oli säilyttää työntekijöiden työ- ja toimintakyky mahdollisimman pitkään sekä lisätä työn ...
Fyysisen hyvinvoinnin vaikutus ravintola-alan esimiehenä toimimiseen
(2021)
Ravintola-alalla on paljon haasteita niin työntekijöitten, kuin esimiesten hyvinvoinnin kanssa, minkä takia tutkimus on ajankohtainen. Tämän opinnäytetyön tarkoituksena oli selvittää fyysisen hyvinvoinnin vaikutus ...
Työhyvinvointi ja motivaatio ravintola Nokassa
(2020)
Tässä opinnäyteyössä tutkittiin hyvinvointia ja motivaatiota ravintola Nokassa. Erityisesti työssä perehdyttiin sisäisen motivaation käsitteeseen ja sen merkitykseen työntekijöiden koettuun hyvinvointiin.
Ravintola Nokka ...
Esihenkilötyön vaikutus työntekijöiden sitoutumiseen Sushibar + Wine ravintoloissa
(2023)
Tämä opinnäytetyö on toimeksianto Sushibar + Wine ravintoloille. Tämän työn tarkoitus on tutkia, kuinka esimiestoiminta Sushibar + Wine vaikuttaa ravintolan työntekijöihin sekä ravintolan
toimintaan. Meidän tekemämme ...
Johdon ja henkilöstön näkemyksiä onnistuneesta työpäiväkokemuksesta
(2023)
Tämä opinnäytetyö tutkii johtoportaan ja muun henkilöstön näkemyksiä onnistuneesta työpäiväkokemuksesta. Onnistuneen työpäiväkokemuksen näkemyksiä ja siihen vaikuttavia tekijöitä selvitetään aiheen kirjallisuuden, muun ...
Ammattikeittiöiden ergonomia ja suunnittelu
(2023)
Opinnäytetyöni tarkoitus oli selvittää, mitä on ergonomia ammattikeittiöissä ja miten se toteutuu. Opinnäytetyö on tutkimustyyppinen ja sen toteutus oli kvalitatiivinen, eli laadullisen tutkimuksen keinoin toteutettu. ...
Esimiehen työhyvinvointi hotelli- ja ravintola-alalla
(2021)
Työhyvinvointi on asia, josta puhutaan paljon ja on selkeää, että siitä huolehditaan. Esi-miesten työhyvinvoinnista ei kuitenkaan puhuta niin paljon ja avoimesti kuin työntekijöiden työhyvinvoinnista. Esimiesten työhyvinvointi ...