Haku
Viitteet 1-10 / 12
Opiskelijoiden mieltymykset ruokaravintolaa valittaessa
(Vaasan ammattikorkeakoulu, 2014)
Tässä opinnäytetyössä tutkittiin Suomessa erään ammattikorkeakoulun liiketalouden- ja hoitotyön koulutusohjelmien opiskelijoiden mieltymyksiä valita ruokara-vintola. Työssä selvitettiin myös, mitkä ovat heidän mielestään ...
THE MOTIVATIONAL FACTORS FOR USING WILD FOOD OF FINLAND BY RESTAURANTS AROUND VAASA
(Vaasan ammattikorkeakoulu, 2014)
The aim of this thesis was to study the motivational factors for using wild foods in the restaurants around Vaasa and how the restaurants in Vaasa view forest grown food ingredients. The wild food ingredients mean the foods ...
STRESS IN MICHELIN RESTAURANTS
(Vaasan ammattikorkeakoulu, 2014)
The purpose of this study is to find whether stress among the staff occurs in Michelin restaurants and is it more than in other restaurant types. The research is conducted in only Michelin and only from the people who have ...
Differences in Customers’ Purchase Decision Motivations between Early and Late Bookings of a Package Holiday
(Vaasan ammattikorkeakoulu, 2014)
The aim of this thesis was to examine who decides and why to purchase a package holiday in advance or at the last minute. The study aimed to reveal factors that influence an individual’s decision the most. The theoretical ...
A Description of Improvement ideas for a Chinese Restaurant in Finland
(Vaasan ammattikorkeakoulu, 2014)
The subject idea started from thinking about Eastern taste with Western table style. Chinese restaurants and other Asian restaurants are now widespread everywhere in Finland either with a traditional Asian taste or a taste ...
Ravintola-alan henkilöstön työmotivaatio ja esimies motivoijana
(Vaasan ammattikorkeakoulu, 2014)
Tämä opinnäytetyö on tutkimus ravintola-alan henkilöstön työmotivaatiosta ja esimiehen merkityksestä motivoijana. Opinnäytetyön tavoitteena oli selvittää, minkälainen on oululaisten ravintoloiden salihenkilökunnan työmotivaatio ...
Grå ekonomi inom hotell- och restaurangbranschen
(Vaasan ammattikorkeakoulu, 2014)
I detta arbete redogör jag för hur nattklubbar, restauranger och hotell utövar grå ekonomi och andra ekonomiska brott, som t.ex. betalningar utan kvitto och svarta/hemliga löner. Huvudsyftet med forskningen är hur ny ...
Asiakastyytyväisyys Laivakahvila Hailuodossa
(Vaasan ammattikorkeakoulu, 2014)
Tämän tutkimuksen tarkoituksena oli selvittää Laivakahvila Hailuodon asiakkaiden tyytyväisyyden taso kesällä 2014. Lisäksi haluttiin tietää, millaisia mielipiteitä ja ideoita heillä on kahvilaa ja sen yhteydessä toimivaa ...
Palvelumallit työpaikoilla : Kokemuksia palvelualan työpaikoilta
(Vaasan ammattikorkeakoulu, 2014)
Palvelumuotoilua käytetään 2010-luvulla lähes kaikilla palvelualan työpaikoilla liiketoiminnan parantamisen ja palvelun laadun kehittämisen välineenä. Onnistuneesti toteutettu palvelumalli parantaa työn sujuvuutta ja ...
Tourism in Kokkola : A product for families
(Vaasan ammattikorkeakoulu, 2014)
The aim of this thesis was to examine the potential of the town of Kokkola as a tourism destination for families. The idea for the topic came from my own experiences and the desire to seek out the potential and already ...