Haku
Viitteet 1-8 / 8
Perehdyttämisen kehittäminen. Case Amica Runsorella.
(Vaasan ammattikorkeakoulu, 2012)
Tämän opinnäytetyön tavoitteena on perehdyttämisen kehittäminen henkilöstöravintola Amica Runsorellassa. Tarkoituksena on selvittää, miten perehdyttäminen on toteutettu yrityksessä ja miten sitä voitaisiin kehittää. ...
Kundnöjdhetsundersökning : Case: Stundars
(Vaasan ammattikorkeakoulu, 2012)
Detta lärdomsprov har utförts under våren och hösten 2012 vid Vasa yrkeshögskola, inom utbildningsprogrammet för turism med inriktning restaurangservice. Vi vill tacka alla som hjälpt oss att utföra detta lärdomsprov, dvs. ...
Tulospalkkauksen ja kannustuksen vaikutus työmotivaatioon
(Vaasan ammattikorkeakoulu, 2012)
Tämä opinnäytetyö on tehty Vaasan ammattikorkeakoululle ja Sokotel Oy:n hotelliyksikölle. Yrityksen toiveesta en mainitse kohteena ollutta hotellia nimeltä, vaan viittaan siihen nimellä hotelli X. Tutkimuksen tavoitteena ...
Omavalvonnasta Laatujärjestelmäksi
(Vaasan ammattikorkeakoulu, 2012)
Tämän opinnäytetyön tavoitteena oli luoda laatujärjestelmä Hotelli Polaris Oy:lle, käyttäen pohjana jo olemassa olevia omavalvontasuunnitelmaa ja pelastussuunnitelmaa. Olemassa olevien suunnitelmien lisäksi ja tueksi ...
COMMUNICATION GAPS AT SEASONAL RESTAURANT
(Vaasan ammattikorkeakoulu, 2012)
Effective communication in the workplace plays a significant role in the success of a business. However, it is difficult to build up effective communication especially at seasonal restaurants where changing staff happens ...
Hotellgästernas miljöattityd och beteende på Hotel Astor
(Vaasan ammattikorkeakoulu, 2012)
Syftet med mitt lärdomsprov är att undersöka hotell Astors hotellgästers attityder gentemot miljön och deras beteende både när de bor på hotellet och hemma. Dessutom strävar lärdomsprovet efter att ta reda på om demografiska ...
Viinilista ravintola Konsulinnan kahvihuoneelle
(Vaasan ammattikorkeakoulu, 2012)
Opinnäytetyöni tavoitteena oli laatia uusi viinilista ravintola Konsulinnan kahvi-huoneelle. Pyrkimyksenä oli käytännön testauksen perusteella löytää ravintolalle viinit, jotka sopivat keittiömestarin syksyä 2011 varten ...
The Impact of Corporate Social Responsibility on Consumer Behavior in The Restaurant Industry of Vaasa
(Vaasan ammattikorkeakoulu, 2012)
The fundamental purpose of this thesis was to examine the influence of Corporate Social Responsibility (CSR) initiatives on customer behavior in the restaurant field. Moreover, this study gives a general look at current ...