Haku
Viitteet 1-10 / 79
Happojen ja sokereiden määritys HPLC-menetelmällä : Case: SeAMK
(Seinäjoen ammattikorkeakoulu, 2012)
Tässä opinnäytetyössä keskityttiin tutkimaan happojen ja sokereiden määrityksen mahdollisuutta HPLC-menetelmällä. Teoriaosuudessa kerrotaan yleisesti HPLC-menetelmästä ja laitteiston osista.
Varsinaisessa kokeellisessa ...
Broilerin reidenleikkuun kehittäminen
(Seinäjoen ammattikorkeakoulu, 2017)
Opinnäytetyö käsittelee Atria Suomen, Nurmon siipikarjaleikkaamon broilerin reiden luuttomaksi leikkuun kehittämistä. Työn tavoitteena oli saada parempi leikkuutehokkuus ja saanto sekä kehittää nykyisiä prosesseja ja ...
Akryyliamidin tutkiminen ja akryyliamidi leivässä
(Seinäjoen ammattikorkeakoulu, 2018)
Tässä työssä käydään läpi uutta akryyliamidiasetusta, sekä keinoja tutkia akryyliamidia. Tavoitteena oli etsiä tietoa akryyliamidista ja sen analysointimenetelmistä kirjallisesti. Lisäksi tarkasteltiin uutta akryyliamidiasetusta ...
Esilajitellun multaperunan vaikutus kuoritun perunan saantoon
(Seinäjoen ammattikorkeakoulu, 2018)
Työssä selvitettiin esilajitellun multaperunan käytön vaikutuksia kuoritun perunan saantoon. Lisäksi verrattiin Voltin multaperunalajittelijan toimintaa Jepuan tehtaan vastaavaan lajittelijaan. Työn käytännön osuus ...
Gluteenittomien tattarinappien rakenteen analysointi : Rakenne-, kuiva-aine- ja aw-mittaus
(Seinäjoen ammattikorkeakoulu, 2016)
Opinnäytetyö keskittyi Pirjon Pakari Seinäjoki Oy:n gluteenittomien tattarinappien rakenteen ja rapeuden optimointiin rakenne-, aw- ja kuiva-ainemittauksien avulla. Vertailin tattarinappien mittaustuloksia kaupoissa myytäviin ...
Broilerlevitteen konseptin kehitys
(Seinäjoen ammattikorkeakoulu, 2016)
Tämän opinnäytetyön tavoitteena oli kehittää konsepti proteiinipitoiselle broilerlevitteelle. Konseptin kehityksen onnistuessa etsitään yhteistyöyritystä, joka olisi kiinnostunut kyseisestä tuotteesta. Yhteistyöyrityksen ...
Myyntiin hyväksynnän arviointilomake lihatuotteille
(Seinäjoen ammattikorkeakoulu, 2016)
Tässä opinnäytetyössä tutustuttiin aistinvaraisen laadunhallinnan menetelmiin ja kriteereihin elintarviketeollisuudessa. Työssä käytettiin materiaalina laadunhallinnan sekä aistinvaraisen arvioinnin kirjallisuutta.
Työn ...
Variksenmarja luonnollisena elintarvikevärinä
(Seinäjoen ammattikorkeakoulu, 2017)
Tämän opinnäytetyön tavoitteena oli kehittää elintarviketeollisuuteen soveltuva luonnollinen punainen väriaine mahdollisimman yksinkertaisella metodilla. Väriaineena käytettiin variksenmarjaa, koska siinä on erittäin korkea ...
Kylmäketjun hallinta
(Seinäjoen ammattikorkeakoulu, 2014)
Työssä tarkastellaan kylmäketjua ja sen hallintaa yleisesti ja lisäksi tutkitaan kylmäketjun hallintaa yrityksessä Kanavan Kevari ja pohditaan, olisiko yrityksen kylmäketjussa jotain kehitettävää. Kanavan Kevarissa on ...
The Effects of Alpha-amylase, Ascorbic Acid and Low Pressure during Mixing on the Texture of Bread Crumb : Image Analysis and Measurements of Physical Texture
(Seinäjoen ammattikorkeakoulu, 2013)
The objective of the thesis was to research how different factors have an influence on the structure of bread. The variables used in this study were ascorbic acid, alpha-amylase and the use of vacuum when mixing dough. ...