Haku
Viitteet 1-3 / 3
Hamppumaidon separointiprosessin kehittäminen : reologisten menetelmien avulla
(2022)
Opinnäytetyön alkuperäisenä tarkoituksena oli kehittää uudenlainen nestemäinen elintarvike hampunsiemenestä. Opinnäytetyön alkuvaiheessa päätettiin, että suunnittelun kohteeksi valitaan hamppukerma. Hamppukerman valmistukseen ...
mEGFP:n stabiilisuuden määritys
(2023)
Opinnäytetyön tavoitteena oli selvittää monomeerisen vihreän fluoresoivan proteiinin (mEGFP) stabiilisuutta. Tarkoituksena oli saada selville, mikä olisi mEGFP proteiinin optimi säilytyspitoisuus, sekä selvittää proteiinin ...
Silikamikropartikkelien valmistusprosessin toistettavuus ja siihen vaikuttavat tekijät
(2023)
Opinnäytetyön tavoitteena oli varmistaa aikaisemmin kehitettyjen plasebomikropartikkelien valmistusprosessin toistettavuutta sekä selvittää toistettavuuteen vaikuttavia tekijöitä. Silikamikropartikkeleita käytetään ...