Haku
Viitteet 1-10 / 32
Ravintolisäyrityksen perustaminen ja laihdutusvalmisteen kehittäminen
(2020)
Tämän opinnäytetyön tarkoituksena oli perehtyä ja selvittää ravintolisäyrityksen perustamiseen vaadittavat asiat sekä oman laihdutustuotteen kehittämiseen tarvittavat toimenpiteet. Ravintolisäyritykset ja niiden toiminta ...
Bioaktiivisten huokoisten lasikappaleiden valmistus ja niiden ominaisuuksien karakterisointi
(2020)
Opinnäytetyön toimeksiantajana toimi Bonalive Biomaterials Oy, joka valmistaa Turussa bioaktiivista lasia koostumukseltaan S53P4. Bioaktiivista lasia ja siitä valmistettuja lääkinnällisiä laitteita käytetään luupuutosten ...
Tiedonkeruu- ja ohjausjärjestelmän kehittäminen ja käyntiajan seuranta
(2021)
Opinnäytetyön tavoite on kehittää toimiva tiedonkeruu- ja ohjausjärjestelmä, jolla seurataan pakkauslinjan käyntiaikaa ja siihen liittyviä pysähdyssyitä ja häiriöitä. Toimihenkilöt puolestaan näkevät tuotantodatan suoraan ...
Sulfaattiselvityksen koejärjestelyjen suunnittelu ja toteutus
(2020)
Opinnäytetyö oli osana Turun ammattikorkeakoulun ja Suomen ympäristökeskuksen yhteistyönä tehtyä tutkimusta, jossa tutkittiin sulfaattikuormituksen vaikutuksia fosforin vapautumiseen pohjasedimentistä makean veden vesistöissä. ...
Kinkkutuotteiden tuotannonsuunnittelun kehittäminen
(2020)
Tämän opinnäytetyön tarkoituksena oli sujuvoittaa Huhtahyvät Oy:n tuotannonsuunnittelua sekä kehittää työkalu, joka edistää tuotannon ja pakkaamon yhteistoimintaa. Koska lähtötilanteessa puolivalmistevarastot olivat suuret, ...
Kromatografialaitteiston käyttöönotto ja testaus
(2020)
Opinnäytetyön aiheena oli kromatografialaitteiston käyttöönotto ja testaus. Toimeksiantajana oli Turun ammattikorkeakoulu. Opinnäytetyön tavoitteena oli ottaa kromatografialaite käyttöön, kehittää toimiva puhdistusmenetelmä ...
MS/MS – Liuottimien Tuotantoprosessin Karakterisointi : tandemmassaspektrometrikitti
(2020)
Opinnäytetyön tarkoituksena oli karakterisoida kahden tandemmassaspektrometriassa käytettävän liuoskomponentin tuotantoprosessi liuosanalyysin avulla. Liuosanalyysi on tärkeä validointi- sekä tuotannonsiirtoprosessin ...
Kissan märkäruuan tuotekehityksen taustakartoitus : kotimaisen kissanruokamarkkinan taustoitus
(2020)
Opinnäytetyön tavoitteena oli taustoittaa kissan märkäruuan tuotekehitystä selvittämällä kotimaista kissanruokamarkkinaa, kissan ravitsemusta ja kissanomistajien kulutuskäyttäytymistä. Opinnäytetyön toimeksiantaja toimi ...
Viskositeettimittausten hyödyntäminen elintarvikevalmistuksen laadunvalvonnassa
(2023)
Opinnäytetyön tarkoituksena oli kehittää toimeksiantajayrityksen elintarvikevalmistuksen laadunvalvontaa viskositeettimittausten avulla. Työssä alustettiin tuotteiden tasalaatuisuuden ja tuotantoprosessien sujuvuuden ...
Regulations concerning additive manufacturing
(2023)
Regulations concerning additive manufacturing.
This thesis delves into the principles of 3D printing and the oversight of medical device regulations across Europe, the USA, and other global regions. It explores how ...