Haku
Viitteet 1-10 / 23
PIZZAMENUN UUDISTAMINEN : Ravintola Grill it, Kahpitsa
(2021)
Toimeksiantajana opinnäytetyölle toimi Lieksan kunnassa, Break Sokos Hotel Kolilla sijaitseva PKO:n Grill it ravintolan yhteydessä toimiva kahvilapizzeria Kahpitsa. Kahpitsasta voi ostaa kahvilatuotteita, juomia, sekä ...
Perehdytysopas Kylypylähotelli Rauhalahti, ravintolat
(2021)
Tiivistelmä
Opinnäytetyön tavoitteena oli laatia käytännöllinen perehdytysopas Kylpylähotelli Rauhalahden ravintoloihin. Perehdytysmateriaalia käyttämällä uuden työntekijän on helpompi sisäistää työpaikan toiminta. ...
Reseptiikan kokoaminen ja sen merkitys ravintolassa : Case Kuopion klubi
(2021)
Opinnäytetyö on toiminnallinen opinnäytetyö, jossa kootaan ravintola Kuopion Klubin reseptiikka yksien kansien alle. Toimeksiantajana toimi ravintolan keittiömestari, ja aihe muodostui yhden opinnäytetyön tekijän huomioista ...
Koronaviruksen vaikutukset koiratapahtumatuotantoon : Kennelpiirien kokemukset tapahtumanjärjestämisestä koronaviruspandemian aikana
(2021)
Määrällisellä tutkimusmenetelmällä toteutetun opinnäytetyön tarkoituksena on avata ja käsitellä koronaviruksen vaikutuksia koiratapahtumatuotantoon perehdyttäen lukijan samalla koiratalouden maailmaan. Tavoitteena oli ...
Yhteissuunnittelumalli tapahtuman toteutuksessa : case OkuFest
(2024)
Opinnäytetyössä tutkitaan OkuFest tapahtuman osallistavaa yhteissuunnittelua sekä tapahtumatuotannossa käytettävää organisaatio mallia. OkuFest on maksuton Outokummussa tapahtuva festivaali, jota on toteutettu useita vuosia ...
Tarjoilijan perehdytysopas, Pasteria Sorrento Wanha Mylly
(2023)
Opinnäytetyön aiheena oli ravintolan tarjoilijan perehdytysoppaan kehittäminen toimeksiantona Pasteria Sorrento Wanha Myllyyn. Perehdytysopas on tärkeä osa ravintolan perehdytysprosessia, eikä Pasteria Sorrento Wanha ...
Opas oman liiketoimintasuunnitelman laatimiseen
(2023)
Opinnäytetyön aiheeksi valittiin hotellin liiketoimintasuunnitelma. Aihe valikoitiin tukemaan omia tulevaisuuden suunnitelmia matkailualan yrittäjänä. Liiketoimintasuunnitelmaa työstettiin pitkään ajatuksen tasolla ennen ...
Imagotutkimus: case Aholansaari, kesä 2023
(2023)
Tässä opinnäytetyössä toteutettiin kyselytutkimus Aholansaaren kesän 2023 asiakkaille ja sen avulla selvitettiin, millainen Aholansaaren imago on asiakkaiden näkökulmasta. Kyselyn avulla selvitettiin Aholansaaressa ...
Perehdytysopas Outdooractive sivuston sisällöntuottajalle
(2021)
Tässä työssä toteutettiin sisällöntuotannon työtehtäviin suunniteltu käyttöohjekirja perehdytyksen
tukimateriaaliksi. Materiaalia voidaan käyttää Outdooractive sivuston sisällöntuotannon tehtävien
perehdytystilanteissa. ...
Markkinoinnin tarkastelu: ravintola Sataman helmi
(2022)
Opinnäytetyön tarkoituksena on tarkastella ravintola Sataman helmen markkinointia. Tavoitteena on jakaa tietoutta toimeksiantajalle sekä lisätä ymmärrystä markkinoinnin strategisen ja suunnitelmallisen toteuttamisen ...