Haku
Viitteet 1-6 / 6
Ruokahävikin syntymiseen johtavia syitä alakouluissa: 10–12-vuotiaiden lasten suhtautuminen kouluruokailuun
(2021)
Opinnäytetyön aihe muodostui toimeksiantajan, ruokahävikin vähentämiseen keskittyvän Wasteless-hankkeen kautta. Hankkeessa tehtiin huolestuttava huomio, että 4–6.-luokkalaiset lapset jättävät yhä useammin koululounaan ...
Kuuden viikon kiertävä ruokalista Sydänmerkki-kriteereitä noudattaen : case Pyhäjoen kunta
(2019)
Pyhäjoen ruokapalveluiden Saaren koulun keskuskeittiö tuottaa koululaisille hyvää ja terveellistä ruokaa. Keittiöltä valmistuu lähes 600 koululounasta päivittäin. Asiakaskunta on esikoulusta lukion päättäviin. Koululounasta ...
Pop up -katukeittiön suunnittelu pilotoinnin kautta
(2019)
Opinnäytetyön tavoitteena oli tutustua pop up -ravintolan perustamiseen sekä suunnitella tapahtumissa käytettävä katukeittiö loimaalaiselle Bar & Grill Lankolle. Toimeksiantajalla ei ollut aikaisempaa kokemusta katukeittiön ...
Ammatillisen koulutuksen ja työelämäyhteistyön kehittäminen Satakunnassa: case : Sataedu ja luonnontuotteita elintarvikkeina hyödyntävät yritykset
(2023)
Ammatillisen koulutuksen ja työelämän sujuvalla yhteistyöllä varmistetaan ammatillisten osaajien saaminen työelämään nyt ja tulevaisuudessa.
Tämän opinnäytetyön tavoitteena oli selvittää ammatillisen koulutuksen ravintola- ...
Ruokamatkailutuotteet ja -palvelut Etelä-Pohjanmaalla
(2023)
Tämän opinnäytetyön tavoitteena oli kartoittaa olemassa olevia ruokamatkailutuotteita ja -palveluita Etelä- Pohjanmaalla ja selvittää, miten nämä noudattavat Suomen virallista ruokamatkailustrategiaa. Pääkriteereinä ...
Vegaaniruokien kehittäminen ravintola Prikkaan
(2024)
Tämän opinnäytetyön tavoitteena oli suunnitella Ravintola Prikan käyttöön vegaanisia alku-, pää- ja jälkiruokia sekä erilliseen reseptivihkoon että Jamix-keittiöjärjestelmään. Suunnittelussa on otettu huomioon reseptien ...