Haku
Viitteet 1-7 / 7
Pakkauslinjaston homeseurantatuloksiin vaikuttavien tekijöiden selvitys
(2021)
Työn toimeksiantaja oli Valio Oy, Oulu. Työn tavoitteena oli tutkia tekijöitä, jotka voisivat aiheuttaa homeseurannan tuloksissa havaittua vaihtelua pikaripakkaamossa. Ilmiötä tutkittiin keskittämällä tutkimukset yhdelle ...
Tuotannon optimointi: Yhteiskäsittely
(2023)
Opinnäytetyön tavoitteena oli separointilaitteiden energiankulutuksien tutkiminen. Tutkimustuloksia energiakulutuksista verrattiin eri separointilaitteiden välillä sekä selvitettiin lyhyiden ja pitkien ajojen energiankulutusten ...
Leipomon liiketoimintasuunnitelman päivittäminen: case: Jyväs Pakari Oy
(2023)
Leipomoiden toiminta on sekä nykyisessä inflaatiotilanteessa että voimakkaassa kilpailutilanteessa haastavaa. Kuluttajien suosiosta kilpaillaan entistä kovemmin uusilla myymäläleipomoilla sekä herkullisilla tuotteilla. ...
Kosepti-idea: Kuivatun kuhan soveltuvuus elintarvikkeeksi
(2023)
Tämä opinnäytetyö toteutettiin itsenäisenä hankkeena, jonka tarkoituksena oli kehittää idean pohjalta konsepti kuivatusta kuhalastusta. Tavoitteena oli tuotekehityksen kautta tutkia, olisiko kuivatulla kuhalla potentiaalia ...
Yhteistyörobottien materiaalien puhdistettavuus
(2023)
Opinnäytetyön toimeksiantajana toimi Seinäjoen ammattikorkeakoulu. Työ oli osa Yhteistyörobotit – ruokaturvallisuus ja tuottavuus -hanketta, jonka rahoittajana toimi Töysän Säästöpankkisäätiön tutkimusrahasto. Työn tavoitteena ...
BRC-standardin mukaisten työohjeiden laatiminen lihavalmistepakkaamoon
(2022)
Tämän opinnäytetyön toimeksiantajana toimi Atria Lihavalmiste Oy. Opinnäytetyön tavoitteena oli luoda lihavalmistepakkaamon, grillimakkaroiden pakkausosastolle uudet kirjalliset työohjeet. Työohjeiden tuli olla uuden ...
Tuotantotilan lämpötilan nostaminen ja sen vaikutus lopputuotteen laatuun
(2024)
Opinnäytetyön tavoitteena on tutkia, vaikuttaako tuotantotilan lämpötilan nostaminen lopputuotteen tuotelaatuun. Työssä selvitettiin, voidaanko leivänpäällispakkaamon lämpötilaa nostaa nykyistä 5 celsiusastetta korkeammaksi ...