Haku
Viitteet 1-3 / 3
Elintarvikejään mikrobiologisen laadun ja jään valmistus- ja käsittelyhygienian valvontaprojekti
(2022)
Tämä tutkimusprojekti kohdistettiin Porin ympäristöterveydenhuollon yhteistoiminta-alueen muutamiin myymälöihin ja tarjoilupaikkoihin. Kyseinen yhteistoiminta-alue kattaa Porin lisäksi Harjavallan ja Ulvilan kaupungit sekä ...
Proteiinin erotuksen optimointi
(2023)
Suurin osa tärkkelysprosessissa syntyneestä proteiinimassasta ajetaan tislaukseen eikä sillä ole siellä mitään hyötyä vaan se vie vain turhaa tilaa, kemikaaleja sekä lämpöä. Jos proteiinimassa saataisiin ajettua tislauksen ...
Työmotivaatio elintarviketyössä
(2024)
Opinnäytetyön tavoitteena oli tutkia tehdastyöntekijöiden työmotivaation tasoa elintarvikealalla ja selvittää, kuinka paljon eri asiat siihen vaikuttavat. Työn toimeksiantaja on Atria Suomi Oy.
Opinnäytetyön teoriaosuudessa ...